Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Burlesque show acts themafeest

Burlesque show acts themafeest

Add to Wishlist

Burlesque showdanseressen voor openingsact met schaduw-dans waarbij bijvoorbeeld de directeur tevoorschijn komt tussen de veren (eerst als silhouet achter het scherm). Charleston danseressen voor jaren 20 charleston dansact en sensuele dans op bistro stoeltjes Retro DJ Charley met prachtige Great Gatsby DJ booth met authentieke props, die de perfecte jaren 20 muziek draait én meer hedendaagse muziek in jarne 20 stijl. Ook kan hij voor bijpassende videobeelden uit de jaren 20 zorgen voor een complete jaren 20 sfeer.

burlesque veren act

 

Interactieve schaduw-dans openingsact

Burlesque jaren 20 openingsact schaduwdans

 

 

De burlesque show acts zijn geïnspireerd door muziek en beelden uit de film Burlesque. Er zijn veel mogelijkheden, zo kan bijvoorbeeld de directeur tevoorschijn worden gedanst tussen de veren van de burlesque danseressen of kan hij ook zelf meedoen in de schaduwdans:Twee danseressen staan achter een eenvoudig scherm en alleen in silhouet te zien voor het publiek door een grote (bouw-)lamp die van achteren schijnt. Dan komt er ook een man met hoed op en das (stropdas) om. De dames ‘flirten’ met de man in silhouet, pakken zijn das en dansen zwoel om hem heen. Wie is die man?? Dan pakken de danseressen hun verenwaaiers en nemen de mystery guy mee achter het scherm vandaan. Maar nog steeds is hij niet zichtbaar voor het publiek. Dan openen de de burlesque danseressen langzaam hun grote verenwaaiers en komt de directeur tevoorschijn! Hilarisch moment voor de gasten – werknemers – en een ludieke entree op het podium, waarna hij zijn eventuele welkomst speech kan houden…

 

Entertainment programma in thema burlesque

Retro DJ Charley met visuals jaren 20 burlesque great gatsby

 

Voor een avondvullend entertainment programma voor een Burlesque themafeest, draait Retro DJ Charley de beste platen uit de roerige jaren twintig. Bijzonder zijn de authentieke beelden die hij daarbij kan vertonen op een scherm om daarmee helemaal in de juiste sfeer te kruipen. Met alle dansende mensen uit de jaren 20 op het scherm, worden de gasten geïnspireerd in hun jaren twintig stijl dansen!
Daarbij zullen er diverse intermezzi verzorgd worden door onze Burlesque danseressen, waarbij zij telkens in een andere outfit ten tonele verschijnen.
U kunt zelf kiezen hoe ‘bloot’ de dames mogen en moeten zijn, voor elk soort evenement bieden we de juiste kostuums en outfits.

Het thema roaring twenties kan ook toegespitst worden op The Great Gatsby! En misschien nog net geen jaren 20, maar wel in de broeierige opmaat er naar toe… een Moulin Rouge Show met Cancan dance, retro DJ, verendansen, spreekstalmeester…. Bekijk de Moulin Rouge pagina hier