Urban Dance Show

Urban Dance Show – met breakdance, hiphop, popping, locking etc.

Een op maat gemaakte spectaculaire Urban Dance act als openingsshow in thema ‘talents’ voor groots evenement in juni 2011 een Urban Dance show met 8 fan-tás-ti-sche dansers! Ondersteund door perfect passende dynamische visuals die deze openingsact helemaal áf maken.

Het koffertje in deze dansshow speelt een rol aan het begin en aan het eind: dan komt het ‘thema’ van het evenement eruit, geschreven op een doek, in stijl van de show.

Voor een filmpje van deze Urban Dance act met dansers uit de bekende TV talentenjachten als So You Think You Can Dance, Holland’s got Talent, The Dance Battle zie hiernaast een filmpje.

Urban Dance act

Het is mogelijk om de Urban Dance show iets in te korten als openingsact en met minder dansers te werken, of er een iets eenvoudiger, doch spectaculaire breakdance act van 3-4 minuten van te maken zonder bijpassende videobeelden. Klik hier voor de mogelijkheden voor een breakdance openingsact.

Uiteraard is ook de kleding van de dansers aan te passen in kleur, type en zelf in werkkleding van bedrijf mogelijk (mits niet te strak….)

  • Urban Dance act
Beoordeel pagina