James Bond acts voor themafeest

James Bond themafeest
Openingsact, dansact, intermezzo, band…

James Bond act als openingsact of intermezzo met 1, 2 of 3 bond girls – 1 luchtacrobate / tissueact in gouden doeken en 1 of 2 elektrische violistes.

In het kader van het 50 jarig bestaan van James Bond, de populaire filmheld, produceerde Buro van Otterloo deze spectaculaire act op typische James Bond muziek met stoere geluidseffecten en diverse disciplines.

Denk ook eens aan een stijlvolle zangeres die ‘Diamonds are Forever‘ zingt in de stijl van  Shirley Bassey.. onze sopraan Isabella kan haar als geen ander vertolken met dit prachtige Bond nummer! (zie derde filmje hiernaast)

Ook is een acrobatische James Bond act is mogelijk met man en vrouw! (De mate van ‘bloot’ zijn kan worden aangepast aan het soort evenement….) zie het derde filmpje hiernaast. Deze act is minder ‘stijlvol’ maar kan op een stoer James Bond feest wel heel goed werken. (vierde filmpje hiernaast)

Als avondvullend muzikaal programma is de allround én soulband The SoulMessengers een perfecte muzikale keuze. Gekleed in pak en stoere zonnebrillen spelen zij de meest heerlijke dans hits van soul tot discocalssics en van James Bond tunes tot hedendaagse hits.

Bent u geïnspireerd door de luchtacrobatiek act? Wij hebben voor bijzondere gelegenheden exclusieve en unieke (lucht-) acrobatische shows die zich uitstekend lenen als intermezzo.
Tissue acts in verschillende kleuren, trapeze acts in diverse objecten, lounge animatie acts voor bij binnenkomst gasten en luchtacrobatiek in combinatie met live muziek en DJ! De mogelijkheden zijn ruim!

Speciaal voor bijzondere gelegenheden zijn er unieke en originele luchtacrobatiek acts die zich perfect lenen als intermezzo, openings- of slotact.

Violiste Miss Sun kan deelnemen aan de James Bond act, maar kan ook haar eigen stijlvolle, en energieke show met ‘WOW’-effect neerzetten! Miss Sun een veelzijdig solo artiest en dol op show maken! Ook speelt violiste Miss Sun met diverse DJ’s op verschillende evenementen en is zij één van de twee violistes van het populaire StringCats Electric Violin Duo.

Violiste Miss Sun opelektrische viool

The SoulMessengers is een soul band die bestaat uit 4-7 musici en een geweldige soulzangeres. Een succes gegarandeerd met muziek uit de jaren 70 tot 2016! De band past goed bij het thema James Bond, maar kan ook buiten dit thema om geboekt worden.

Soul band The SoulMessengers

Operazangeres – sopraan – Isabella kan als geen ander titelstracks – liedjes – vertolken van James Bond films! Zie hier haar versie van ‘Diamonds ar Forever’:

Bond girl Ravenna is de perfecte openingsact of sensuele tussen act / intermezzo voor een James Bond thema feest.  Ook in combinatie te boeken met een Daniel Craig Bond look-a-like!
  • Bond act Ravenna en Miss Sun
  • Bond act met violiste Miss Sun
Beoordeel pagina