Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Openingsact diner breakdance koks

Openingsact diner breakdance koks

Add to Wishlist

Verrassende openingsact van uw diner of buffet met dansers van koks tot breakdansers

De als chefs geklede breakdansers openen op een spectaculaire en verrassende wijze de buffetten of het (sit-down) diner. Een verpletterende openingsact die uw gasten versteld doet staan wanneer de rondlopende koks transformeren tot stoere breakdansers in een krachtige en waanzinnige breakdance show! Ook mogelijk in combinatie met onze Singing Waitresses van The Flavourettes voor éxtra spektakel, zie 2e filmpje hiernaast. De zogenaamde koks komen tussen de gasten op die aan tafel zitten, op de achtergrond hoor je keukengeluiden, de chefs hebben pannen, gardes en pollepels in de hand, vragen of alles naar wens is, lopen dan door richting podium of dansvloer en gooien hun keukenspullen aan de kant zodra de geluiden overgaan in aanstekelijke beats en muziek. Dan ontpoppen deze dansers zich als de betere breakdansers van Nederland! Hoge sprongen, snelle backturns, headspins en ludieke acrobatische choreografieën zorgen ervoor dat “ohhs” en “ahhs” zijn gegarandeerd!

 

Openingsact diner of buffet met  ‘Wow’-factor

Een wervelende show die geschikt is als openingsact diner of lunch of buffet. Welk publiek het ook is, internationaal, chique, jong, senioren, ambtenaren, industriëlen, deze spetterende en energieke breakdance act heeft altijd succes! Deze beste breakdansers van Nederland zullen uw gasten versteld doen staan door hun souplesse, kracht en acrobatische kunsten in deze spectaculaire diner openingsact!

Deze Openingsact diner, uitgevoerd door onze getalenteerde breakdansers, kan ook in andere outfit en setting worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als maffiosi in hun maffia breakdance act. Of als bouwvakkers, laboranten, doktoren, zakenlieden, etc. etc. Zie hiervoor onze algemene breakdance act pagina. Meer openingsact diner suggesties kunt u vinden op onze website of bespreken met een van onze medewerkers van Artiestenburo van Otterloo. Wij denken graag met u mee in thema, concept en budget.