Virtual Reallity ruimte met VR brillen op evenement

Virtual Reality Room Event

Virtual Reality Room op uw evenement? Dat kan!

Perfect voor in een aparte ruimte waar de gasten op uw evenement even iets kunnen doen en beleven.

Virtual Reality Room met VR bril / HTC Vive

Met deze geavanceerd VR bril speelt u de games die u wil. U bent onderdeel van de omgeving (virtueel!). U kunt bijvoorbeeld 3D tekenen met de controllers (zie eerste filmpje hiernaast), maar ook schieten, of anderszins bewegen of meedoen aan het spel.

Hiervoor is een zware computer nodig met beeldscherm en één VR bril. Een persoon kan dan iets heel bijzonders meemaken zo’n 2-3 minuten.
Het is ook mogelijk om 2, 3 of zelfs 4 van deze units te huren. Per HTC Vive Unit zal een assistent meekomen.

De ruimte dient minimaal 3 x 3 meter te zijn om in te lopen / bewegen met de VR bril op. Ook kunnen we de ruimtes aankleden met krukken, extra scherm waarop andere mensen kunnen meekijken met wat de VR bril dragen / gamer op dat moment allemaal ziet en doet! Tevens is het mogelijk om me LED licht de ruimte ‘spacy’ te verlichten zodat het voor gasten duidelijk is dat daar is bijzonders te doen is.

Virtual Reality Room met VR bril voor
360 graden films met Oculus Go

Deze 360 graden content (film) kan ongeveer door 5 a 6 mensen tegelijk worden beleefd. Bij iedere nieuwe gebruiker zal de 360 film weer opnieuw starten. Dus de event medewerker kan deze steeds opnieuw blijven uitdelen. Zie hier rechts een aantal voorbeelden van 360 content.
Denk bijvoorbeeld aan prachtige natuurfilms die 360 graden zijn opgenomen of een space station waar je je in bevindt of  een achtbaan…. Vele mogelijkheden.
Hierbij is het wel verstandig te gaan zitten.

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina