Zingende ijscoman

Zingende ijscoman Luciano
deelt Italiaanse ijsjes en liederen uit!

Met een prachtige Italiaanse ijscokar of mobiele ijscobak, een prachtige stem – die deze zingende ijscoman op het conservatorium fijn heeft geslepen – en een hartstochtelijke liefde voor het lekkerste ijs van de wereld – gelato Italiano – krijgen de gasten Italiaanse ijsjes én Italiaanse liederen uitgedeeld.

Zingende ijscoman Luciano steelt overal de show met zijn temperamentvolle optreden. Als een echte mediterrane charmeur brengt hij de mooiste Italiaanse liederen. Wie het daarvan warm krijgt, zal zeker genieten van het heerlijke ijs dat Luciano tijdens zijn optreden serveert. Zijn klassieke ijskar is gevuld met het overheerlijke Italiaanse Stracciatella ijs, bereid door de beste Italiaanse ambachtelijke ijsmakers.

Wilt u op verrassende wijze een diner afsluiten of uw feest, open dag, beurs of ander evenement opvrolijken? Met Luciano, de zingende ijscoman, haalt u een rasartiest in huis. Succes verzekerd!

Zingende ijscoman en/of Italiaanse espressobar

Met hun espressobar in een originele Italiaanse Piaggio, stelen Luciano en Giuseppe overal de show. Giuseppe is een volleerd Barista met een hartstochtelijke liefde voor de lekkerste koffie ter wereld: Caffè Italiano. Met zijn conservatorium geschoolde stem zingt Luciano de mooiste Italiaanse liederen, terwijl hij de heerlijke koffie van Giuseppe serveert. Espresso, Cappuccino, Caffè Lungo of Espresso Macchiato? Caffè Italiano is animatie met de lekkerste koffie, mediterrane charmes, veel humor en prachtige zang.

Voor een Italiaans themafeest bieden wij meer Italiaanse acts zoals:
The Italian Gang: 5 mans formatie bestaande uit rasechte Italianen met een (over-)dosis (!) muzikaliteit en enthousiasme. Italiaanse feestnummers, voor een gegarandeerd Italiaanse feest avond!

Allround en Italiaans Duo of Trio Colore: akoestische muziek, rondlopend / mobiel met zowel Italiaanse muziek als hedendaagse Engelstalige hits. Contrabas/zang, gitaar/zang en als trio met mobiele drums/zang

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina