Accordeonist troubadour rondlopende muziek

Accordeonist troubadour Jaap speelt van ingetogen achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek op zijn accordeon en dat terwijl hij rondloopt. Van de ene groep mensen naar de volgende, maar bijvoorbeeld ook op een boot terwijl hij gasten trakteert op gezellige akoestische muziek terwijl ze door de grachten varen! Virtuoos speelt hij liedjes om mee te zingen, om naar te luisteren of om op te dansen. Een gezellige een-mans-band tijdens de ontvangst van een informeel bedrijfsevenement of tijdens een gezellig vaartochtje! (zie het eerste filmpje hiernaast)

Entree act: rondloop act tussen de gasten
Deze accordeonist weet als geen ander aan te voelen op welk groepje mensen hij kan afstappen voor bijvoorbeeld een meezing lied of grapje op zijn accordeon. Hij zal zich nooit opdringen en altijd de algehele gezellige sfeer in de gaten houden. Zijn repertoire past hij daarop aan. Van oud Hollandse liederen, smartlappen en zeemansliederen, tot Franse liedjes en bekende popliedjes om mee te zingen.

Demo’s van Jaap

Demo Franse stijl

Demo Balkan stijl

Demo zigeuner stijl

Samen met zijn vaste muzikale collega op gitaar Daan, vormt hij het akoestische accordeon-gitaar duo of trio All Brothers, dat ook geheel mobiel is in te zetten.

Trio All Brothers:

Jaap, in deze act Jacques genoemd, brengt samen met Jan (in deze act Jean genoemd) een geheel Frans repertoire te gehore, gespeeld en gezongen. Bekende Franse Chansons, tot gekke, leuke liedjes. Ze zijn mobiel en kunnen als troubadour duo tussen de gasten spelen. Het zorgt voor een gezellige, informele, Franse sfeer!
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina