Afrikaanse muziek dans act Koko

Afrikaanse muziek, dans en acts van Koko

Afrikaans, authentiek, geestig, muzikaal en energiek!

Afrikaanse muziek, dans en acts van Koko zijn altijd authentiekgeestigmuzikaal en energiek! Perfecte Afrikaanse muziek voor een feest of evenement met werelds of Afrikaans karakter! Koko weet er altijd een feest van te maken. In verschillende outfits, met verschillende trommels, instrumenten en stemmen,  is deze Afrikaanse muziekk en dans onder leiding van Koko altijd een succes! Zie hier onder een reactie van een van onze klanten:

‘We hebben een fantastische Afrikaanse week gehad mede door de inzet en passie van het duo, trio en kwartet Koko. Het optreden van het duo dinsdag was ingetogen en rustig, maar je waande je wel meteen in Afrikaanse sferen. Donderdag was het optreden met het trio wat losser, waardoor zelfs 1 dame uit het publiek voor de mannen ging staan dansen en Koko op het eind een dikke kus gaf op zijn bezwete hoofd, wat voor veel hilariteit zorgde! En vrijdag was het echt fantastisch met z’n vieren. Het was echt het spetterende slotoptreden, waar we naar op zoek waren. Jullie hebben met het kwartet Koko echt een fantastische band, die weet hoe ze sfeer moeten overbrengen. Bovendien zijn het 4 ontzettend aardige mannen. Bedankt voor jullie bemiddeling. ‘

Afrikaans muziek duo, trio of kwartet of…!

Afrikaans solo-optreden: Koko laat u de verschillende ritmes horen en maakt een spetterende indruk op de djembé. Koko weet als geen ander het publiek te imponeren en mee te krijgen in een van zijn solo shows.
Afrikaans akoestisch optreden duo, trio, kwartet:
 Ideaal als achtergrondmuziek op bruiloften, feesten, bedrijfsfeesten, diners, recepties of andere speciale gelegenheden. De hardere percussie klanken worden vervangen door zachtere. De balafon, gongoma, gomé en de goni zorgen voor een mooi akoestisch geheel.
Duo optreden:
 Een percussieshow waarbij verschillende Afrikaanse muziekinstrumenten gebruikt worden, zoals de djembé, doun-doun en de koebel. Tijdens het optreden worden er ook Afrikaanse liederen gezongen en kan een danser Afrikaanse artiesten in Afrikaanse kostuums!
Afrikaanse show met meer spektakel: 
Meer Afrikaanse artiesten, meer spektakel! De artiesten spelen traditionele Afrikaanse percussie muziek. De instrumenten komen uit verschillende Afrikaanse landen en o.a. de  djembé, talking drum, doun-doun, palongo en conga worden gebruikt. Alle artiesten zijn van Afrikaanse afkomst en zetten in hun kleurrijke kostuums een onvergetelijke show neer. Dansers maken het optreden compleet met hun ongekende energie. En de Afrikaanse zang neemt u mee op reis. Aan u de keus tussen 3 tot en met wel 8 artiesten.

  • Afrikaanse muziek dans act van Koko
  • Afrikaanse muziek dans act van Koko
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina