Winter Wonderland entertainment witte draakjes

Animatie act De Witte Draakjes – winter wonderland

Reactie klant:
Elkaar een kus geven werkt zó aanstekelijk en zorgde voor zoveel leuke reacties. De Witte Draakjes is een act waar mensen echt blij van worden!”

Animatie act De Witte Draakjes:  ze zijn knuffelbaar, vertederend en komisch tegelijk. Het is het altijd weer een feestje als ze arriveren. Energiek bewegen ze zich door het publiek en halen verrassende capriolen uit.  De interacties met omstanders zorgen er al snel voor dat de wereld er vrolijker uitziet. Ze zijn altijd in voor een dansje, laten het publiek met plezier snoephappen en zien de liefde graag stromen onder de maretak. En als de winter voorbij is, wordt er gewoon verder gekust onder een roze hart! Laat u verwarmen door deze hartelijke act!

Rondlopend entertainment met De Witte Draakjes

Twee graag geziene, warme, wollige wezens, met lichtjes in het donker. Twee verterende, geestige én beetje ondeugende witte draakjes. Kussen onder een groot rood hart? Spekjes happen van een hengel? Een vrolijk dansje doen op de mobiele muziek? Dat kan allemaal met deze ontwapende Witte Draakjes!

Kerst entertainment: rondlopende Winterdraakjes

Animatie in een winkelcentrum? Rondlopend tussen het publiek? Rond de kerstdagen heten de Witte Draakjes De Winterdraakjes. Ze zorgen voor licht in de donkere dagen, voor vreugde, warmte én vertier. U zult weer ouderwets kussen onder de maretak. Kinderen mogen marshmellows happen van een hengel! Samen doen we een vrolijk dansje op muziek van de mobiele installatie. Een verwarmende animatie act vol liefde en plezier!

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina