Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Bubbles lounge keys and vocals

Bubbles lounge keys and vocals

Add to Wishlist

Bubbles lounge keys & vocals speelt niet alleen heerlijk jazzy lounge muziek maar ook dansbare hits van nu! Repertoire gaat van jazz standards met hippe beats tot lounge jazz en pop lounge tot lichte jazz dance… Met Bubbles kun je veel kanten uit. Bubbles Lounge Keys & vocals speelt bekende jazz en lounge standards in hippe jas met beats. Heerlijke toegankelijke muziek met een ‘positieve’ beat, een warme sound en controleerbaar volume.

Met zorgvuldig gemixte tracks spelen pianist /DJ Christoph en zangeres Zosja mee en zorgen zij voor een spannende loungy ‘bubbling’ sfeer. Lounge jazz nummers van St. Germain en Gare du Nord komen voorbij, maar ook bekende jazz standards als Summertime en My Funny Valentine. Bubbles Lounge Jazz is multi-inzetbaar en worden uitgebreid met saxofonist en/of percussionist voor een meer ‘band’ gevoel. Hiernaast staat een video met DJ sax en zangeres. Ook inzetbaar als act met avondvullend programma  van lounge tot dance!

 

Lounge jazz en pop voor een relaxte hippe sfeer

Bubbles lounge keys and vocals duo of trio weet met haar loungemuziek en Ibiza beats direct de gasten in een relaxte mood te brengen. In een decor van mooie witte DJ booth en wit gelakte ombouwvleugel en super zangeres Zosja, is Bubbles een hippe, strakke en originele verschijning!

 

Jazzstandards, lounge jazz en jazz dance!

Bubbles lounge keys and vocals kan op de achtergrond of op de voorgrond spelen, afhankelijk van de wensen van de klant. Elk bedrijfsfeest of evenement is weer anders. En mocht de borrel of het feest anders uitpakken dan voorspeld, dan kan Bubbles daar perfect op inspelen en het uitbouwen naar een dansfeest. De perfecte aansluiting op Bubbles Lounge duo wanneer er na de borrel of receptie ook gedanst mag worden…. Met DJ/beats/toetsenist en zangeres, aangevuld met live muzikanten op saxofoon en percussie is een dansfeest gegarandeerd! Mogelijkheid is dan om na hun optreden bijvoorbeeld nog alleen de DJ in te zetten.