saxofoon zangeres lounge act

Bubbles Lounge Jazz duo: live lounge muziek

Lounge muziek van Bubbles gaat van jazz standards met hippe beats tot lounge jazz en pop lounge tot lichte jazz dance… Met Bubbles kun je veel kanten uit. Bubbles Lounge & Beats speelt bekende jazz en lounge standards in hippe jas met beats. Heerlijke toegankelijke muziek met een ‘positieve’ beat, een warme sound en controleerbaar volume. Met zorgvuldig gemixte tracks spelen saxofonist en zangeres mee en zorgen zij voor een spannende loungy ‘bubbling’ sfeer. Lounge jazz nummers van St. Germain en Gare du Nord komen voorbij, maar ook bekende jazz standards als Summertime en My Funny Valentine.

Bubbles Lounge Jazz is multi-inzetbaar als duo of trio: duo met sax/fluit samen met zangeres en trio met sax/fluit, zangeres en DJ en/of percussionist.
Hiernaast staat een video met DJ sax en zangeres.
Ook inzetbaar als act met avondvullend programma  van lounge tot dance! Met Bubbles Beats (zangeres, saxofoon, toetsen en percussie)! Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden.

Lounge jazz en pop voor een relaxte hippe sfeer

Bubbles lounge jazz duo of trio weet met haar loungemuziek en Ibiza beats direct de gasten in een relaxte mood te brengen. Tijdens een borrel of receptie brengt Bubbles lounge jazz de meer hippe jazz lounge. Als het publiek iets ouder is, speelt dit jazz duo/trio graag de wat meer klassieke jazz standards al of niet met beats, want zonder beats is dit ook een uniek en smooth klinkend ensemble.

Bubbles Lounge speelt live lounge jazz, smooth achtergrondmuziek, pop-jazz. In een decor van witte DJ booth met strak Bubbles Lounge & Beats logo en getalenteerde, professionele enthousiaste musici in het wit gekleed, is Bubbles een hippe, strakke en originele verschijning!
Optioneel – tegen meerprijs – voor nog meer impact met bijpassende visuals.
Zie ook www.bubbleslounge.nl/ voor geluidfragmenten en meer informatie.

Jazzstandards, lounge jazz en jazz dance!

Bubbles lounge & beats duo of trio speelt op de achtergrond of op de voorgrond, afhankelijk van de wensen van de klant. Elk bedrijfsfeest of evenement is weer anders. En mocht de borrel of het feest anders uitpakken dan voorspeld, dan kan Bubbles  daar perfect op inspelen en het uitbouwen naar meer Bubbles Beats concept.

Bubbles DJ & Sax, een bewezen succesvolle combinatie van DJ en live saxofonist. De perfecte aansluiting op Bubbles Lounge duo wanneer er na de borrel of receptie ook gedanst mag worden….
Met dit duo kan een feest of bruiloft niet lang genoeg duren. Het wordt moeilijk om stil te blijven staan, aan het eind van de avond staat iedereen te swingen op de dansvloer. De hits die voorbijkomen op de toegankelijke, creatieve, originele muziek als Destination Unknown, The Man With The Red Face, Saxobeat en Show Me Love.

Bubbles Beats: live muziek met dance beats, dé partyband
Bubbles Beats is hét vernieuwende partyband concept: Met DJ/beats, zangeres en live muzikanten op saxofoon, toetsen en percussie is een dansfeest gegarandeerd!

Of als complete jazz band met zangeres, sax, piano, bas en drums als Bubbles Jazz Quintet, zie onderste filmpje hiernaast. Mogelijkheid is dan om na hun optreden bijvoorbeeld nog Bubbles DJ met sax te laten spelen voor als gasten nog willen dansen!

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina