Franse chansons in Gipsy jazz stijl

Frans gipsy jazz trio Manouche

Gipsy Jazz Trio Manouche speelt Franse Chansons in gipsy jazz stijl en laat Parijs uit de jaren 30 herleven door Franse chansons in een aanstekelijk gipsy jazz jasje te steken. Semi akoestisch of geheel versterkt. Ze spelen altijd op een aangenaam volume waarbij gasten nog gezellig met elkaar kunnen converseren en netwerken.
Klassiekers als Charles Trenet’s Ménilmontant, Edith Piaf’s La Vie en Rose en Aznavours La Bohème worden op een frisse en swingende manier gebracht.  Maar ook dromerige ballades als Cécile van Claude Nougaro staan op het repertoire. En natuurlijk het origineel van de jazzstandard Autumn leaves: Les Feuilles Mortes.

Uw (bedrijfs-)borrel, verjaardag, bruiloft of parade event krijgt door een optreden van Franse Gipsy Trio Manouche een sfeer van het romantische en artistieke Parijs in het begin van de 20e eeuw.  Dit Gipsy jazz trio is begin 2014 opgericht in Utrecht en bestaat uit: zanger/slag gitarist, solo gitarist en contrabassist.

Fijne, professionele musici die flexibel zijn en de sfeer van het evenement of de bijeenkomst en de wensen van de gasten in de gaten houden en zich daaraan aanpassen.
Ze kunnen ook akoestisch optreden en zo van de ene plek naar de andere gaan om te spelen, dicht bij de gasten. Maar licht versterkt optreden is ook mogelijk, dan spelen de musici de Franse muziek en liedjes op een afstandje.
Vrolijke Franse gipsy jazz door 3 jonge bevlogen musici, perfect voor een zomerse borrel op terras!

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina