Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Harp-viool duo Dada

Harp-viool duo Dada

Add to Wishlist

Reacties klanten:
Wij waren zeer tevreden over het optreden! Dank voor jullie inzet en wie weet tot heel snel weer!”
“Dada heeft een prachtige bijdrage geleverd aan het burgerlijk huwelijk van onze dochter. Het had niet mooier gekund!”

 

Romantische pareltjes op viool en harp

De zusjes Annelieke (1987) en Doriene (1988) musiceren al van jongs af aan samen.
In de loop van de tijd heeft dit zich ontwikkeld tot dit harp-viool duo dat met ontzettend veel plezier haar liefde voor (licht) klassieke muziek deelt. Beide jonge vrouwen houden zich bezig met het arrangeren of bewerken van de stukken die zij graag samen willen uitvoeren. Ze zijn dan ook perfect op elkaar ingespeeld waardoor hun optredens altijd mooi in balans zijn en het enthousiasme voelbaar is voor de gasten en het publiek.

Denk bijvoorbeeld aan een stuk als Le cygne (The Swan) uit Carnaval des Animaux van Camille Saint-Saëns… zie de tweede video hiernaast.
De andere video’s geven een samenvatting van hun uiteenlopende repertoire, een live registratie tijdens een van hun concerten.

 

Over de violiste en harpiste van Duo Dada

Violiste Annelieke treedt vaak op in orkest, in strijkkwartet, trio of duo en solo. (Kenzo strijktrio en ook elektrisch violistes duo StringCats, bekend van TV) Ze speelt bij Symphonica in Rosso met Marco Borsato, Doe Maar en Anouk. En ook met internationale pop- en jazz artiesten als Afrojack, Rod Stewart en Michael Buble werkte ze samen bij CD-opnames, concerten en videoclips.

Harpiste Dorien begon op zesjarige leeftijd met spelen en haalde in mei 2014 haar Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Ze geeft geregeld solo-recitals en ook op de radio is zij vaak te horen. Doriene remplaceert o.a. bij De Nationale Opera, het Residentie Orkest en andere orkesten en gezelschappen.

Repertoire harp viool duo Dada

Ze hebben een breed scala aan repertoire opgebouwd bestaande uit de geliefde, bekende werken van Vivaldi, Mozart, Haydn, Massenet, Monti en Fauré. Maar voegen hier graag de grotere, minder bekende werken van onder andere Saint-Saens, Spohr en Debussy aan toe. B. Andres – Algues. zie hieronder een greep uit het repertoire dat uiteraard steeds verder wordt uitgebreid:
H.Badings – Cavatina, B. Bartok – Romanian Dances, E.Bloch – Abodah, C. Debussy – Danse (arr. R. van Oosten), de Falla – Suite populare Espagnole, G. Faure – Apres un Reve, G. Fauré – Berceuse, G. Fauré – Siciliene, C. Gounod – Ave Maria, J. Ibert – Entr’acte, J. Massenet – Thais ‘Meditation’, V. Monti – Czardas, A.Part – Spiegel im Spiegel, M. Ravel – Pavane, C. Saint-Saens – Fantasie op. 124, L. Spohr – Sonate in C minor, L. M. Tedeschi – Serenade op. 28, M. Tournier – Deux preludes romantiques