Selecteer een pagina
Add to Wishlist

James Bond act zangeres Ravenna

James Bond act zangeres Ravenna

Add to Wishlist

James Bond act met de beeldschone en steengoede Bond-girl / zangeres Ravenna die een spetterende medley zingt van de bekendste nummers uit James Bond films. Een 11 minuten durende show (tape-act) met kledingwissels en zelfs haardracht wissels en live gezongen bekende Bond songs. Zangeres Ravenna is niet te onderscheiden van een écht Bond girl uit de bekende Bond films. Ze is bloedmooi, lief en stoer tegelijk.

Perfecte act tijdens een James Bond feest. Als openingsact of als intermezzo. Deze show kan ook in tweeën gesplitst worden met één openingsshow met één pakkend nummer zoals Skyfall en binnen een uur nog een Bond show van 7-10 minuten.

Of een spannende tissue act in gouden doeken op Bond muziek? met live vioolspel van violiste Miss Sun als een soort ‘Bond girl’?

 

Duo met Daniel Craig look-a-like

James Bond girl zangeres Ravenna

Bond-girl Ravenna is ook samen te boeken met Mister Bond himself! Daniel Craigs evenbeeld zal zorgen voor een ludieke opkomst maken, de bekende BOND one-liners uitspreken en zijn bond-girl met verve aankondigen.

Reactie klant op Bond show act: “Ravenna heeft het super gedaan: een knappe meid die onwijs goed kan zingen.
Dat ze dan ook nog eens ontzettend aardig is, maakt het helemaal een plezier om met haar samen te werken.

Ravenna als James Bond girl met show act: “Ravenna heeft het super gedaan: een knappe meid die onwijs goed kan zingen. Dat ze dan ook nog eens ontzettend aardig is, maakt het helemaal een plezier om met haar samen te werken.”

Zangeres Ravenna is niet alleen in te zetten als Bond-girl tijdens een James Bond feest, maar kan zichzelf ook begeleiden op piano en voor mooie achtergrondmuziek zorgen als zangeres / pianiste Ravenna.James Bond feest? Dan kunt u ook bij ons terecht voor meer acts in dit thema. Bekijk de James Bond pagina!.