Karikaturist Sneltekenaar Bram

Karikaturist / sneltekenaar Bram, ijzersterk, snel én entertainend
Ook digitale en online karikaturen en snelportretten

Leuk moederdag- of vaderdagcadeau of verrassing voor opa of oma
Digitaal snelportret van uzelf, kind, uw gezin en/of huisdier!

Sneltekenaar Bram kan ook digitaal tekenen en digitale karikaturen maken op zijn grote tablet. Dat kan uiteraard op locatie, maar ook ONLINE via bijvoorbeeld beeldbellen of ander medium via computer. Tevens is het mogelijk om vooraf foto’s toe te sturen waarvan deze uitstekende sneltekenaar dan karikaturen (analoog of digitaal, al of niet in kleur) in zijn studio maakt en via email kan toesturen. Het bovenste filmpje laat zien hoe een digitale karikatuur ontstaat en hoe dit dus ook ‘gevolgd’ kan worden.
Indien u een mooie tekening van uzelf, uw kinderen, het hele gezin of zelfs met huisdier erop, dan stuurt u vooraf enkele foto’s toe waarvan hij dan een prachtig snelportret maakt en digitaal zal toesturen. Prijsindicatie:
Zwart-wit portret mensen per stuk: € 24,95
In full color portret mensen per stuk: € 34,95
Huisdier in full colour per stuk: € 49,95
Zwart-wit portret gestileerd in enkele lijnen: € 69,95
Aanvullend nog de mogelijkheid om het ontstaan van de tekening vast te laten leggen in een filmpje tegen een meerprijs van € 12,50
Bij een familieportret kunnen we een korting geven ‘per kop’. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Karikaturist / sneltekenaar op uw evenement, met 1,5 meter afstand!

Karikaturist en sneltekenaar Bram pakt potlood en stift.  Papier op een ezel, in de hand op een blocknote of op een bierviltje. En in 3 minuten heeft u een leuke en goed lijkende karikatuur! Gaat u staan. Of zitten. Ook voor de meekijkers is het ontstaan van zo’n snelportret érg leuk en vermakelijk! Het ijs wordt al snel gebroken op een evenement waarbij de gasten elkaar niet kennen of zelfs elkaars taal niet spreken! Daarna neemt u deze karikatuur mee in een – door Bram bedacht – ‘tasje’. Dàt is al een feestje! Karikaturist Bram is niet zo van de super grote neuzen en oren; hij zal niets écht uitvergroten. Deze sneltekenaar is meer van de leuke en lijkende tekeningen. Een karikaturist die zeg maar een soort stripfiguur van jezelf maakt. In een paar halen zet hij je in 3 minuten treffend neer.

Karikaturen op voorbedrukte vellen met logo?

Heeft u een beurs of speciale gelegenheid? Dan kunt u de karikatuurvellen ook laten voorbedrukken. Bram rolt het dan zo op, dat je goed de uiting kan zien. Mooie reclame! (Tegen een kleine meerprijs)
Naast snelle karikaturen, maakt Bram ook karikaturen op bestelling. Leuk voor een jubileum of als cadeau. Ook dit soort karikaturen zijn geheel naar uw wens te maken. U mailt een aantal foto’s, Bram maakt een schets en mailt deze terug, na akkoord ontvangt u de karikatuur!

‘Karikatuur’ 3D plattegrond tekenen

Naast karikaturist is Bram ook een begenadigd grafisch artiest en illustrator. Hij maakt de meest fantastische ‘3D’-plattegronden met leuke karakteristieke figuren er in, die hun rol weergeven. Voor diverse hotels maar ook grotere evenementen in grote locaties, zorgde hij voor een ludieke plattegrond waardoor gasten de weg écht veel sneller konden vinden. In één oogopslag zie je waar je bent en waar je moet zijn voor bijvoorbeeld bepaalde activiteiten, horeca, entertainment, garderobe, toiletten, parkeren etc..

Met een karikaturist biedt u een unieke teken attractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een geslaagde act voor: beurspromotie, openingen, winkelcentra, bedrijfstrainingen, congressen e.v.a. festiviteiten.

  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie.
  • Joe is een verbazingwekkend goede mindreader, een sociale verbindings-man, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër!
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Zeer talentvolle goochelaars, sympathieke en energieke jonge mannen die makkelijk aansluiting vinden bij het publiek.
  • Karikaturist sneltekenaar Bram
  • Karikaturist sneltekenaar Bram
  • Illustratie 3D Plattegrond Bram
  • Illustratie 3D Plattegrond Bram
Beoordeel pagina