Trio King Fellows, mobiel en breed inzetbaar

Mobiel trio King Fellows, gezellige,
rondlopende akoestische muziek

Reacties klanten:
We kunnen terugkijken op een geweldig feest! Het trio was echt een erg leuke ondersteuning van de avond. Vrolijke muziek, op originele wijze vertolkt door het drietal. Valt niets op aan te merken en we zouden hen zeker aan anderen kunnen aanbevelen. Bedankt voor jullie service en succes met jullie boekingsbureau!”
“Het Trio King Fellows was in een woord fantastisch!! Leuke, vrolijke muziek met goede zangstemmen. Jammer dat het zo rumoerig was tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst, maar heb toch veel enthousiaste reacties gehoord.”

Mobiel Trio King Fellows speelt en zingt herkenbare meezing liedjes én verrassende Engelstalige nummers uit het populaire genre. Deze gezellige sfeermaker is een mobiele act en de muzikanten spelen akoestisch. De 3 opgewekte heren ‘Fellows’ gaan de interactiviteit met het publiek aan maar zullen zich nooit opdringen. Met mobiel trio King Fellows is breed inzetbaar en werkt zeer professioneel.
Uiteraard kunnen zij ook voor hun eigen geluidsset zorgen zodat ze zowel akoestisch als versterkt kunnen spelen in geval van een groot aantal gasten in dezelfde ruimte.

Mobiel trio met allround repertoire: pop,
swing, soul, rock ’n roll, country, tex-mex

Mobiel Trio King Fellows wordt gevormd door gitarist/zanger, trekharmonica (accordeonist) /zanger, contrabassist/ zanger. Met hun zuivere meerstemmige zang brengen zij goede muziek en een vrolijke sfeer. Zij spelen herkenbare én verrassende liedjes uit de pop, swing, country en tex-mex. In de juiste dosering, met enthousiasme en vastberaden om een artistieke topprestatie te leveren.

Akoestische band op bedrijfsfeesten en privé feesten

Drie ervaren, conservatorium geschoolde enthousiaste muzikanten beginnen in 2003 een akoestische band om nieuwe muzikale activiteiten te ontplooien en zich verder artistiek te ontwikkelen. Sindsdien speelt Trio King Fellows met veel succes op allerlei soorten feesten, zakelijke bijeenkomsten en (internationale) evenementen. Vanaf 2004 speelt regelmatig een slagwerker met een verplaatsbaar drumstel mee.

Dit trio speelt gewoonlijk zonder geluidsversterking en verplaatst zich tussen het publiek. Voor situaties waar muziek aanwezig moet zijn zonder te overheersen is dit ideaal. Maar mocht het gewenst zijn dat ze (een deel van) het evenement versterkt spelen op een podium, dan kan dat natuurlijk ook.

Bij mobiele optredens kunnen zang en gitaar licht worden uitversterkt met één microfoon en een verplaatsbare batterijversterker. Bij een vaste speelplek is lichte of volledige geluidsversterking mogelijk met eigen geluidsinstallatie.

De Trio King Fellows exclusief accordeonist vormen het Barkley Bunch duo. Het Barkley Bunch Duo is geheel mobiel waardoor spelen op de meest uiteenlopende locaties mogelijk is. Op het gebied van interactie met het publiek staan beide broers hun mannetje. Dit zingende (en swingende) contrabas en gitaar duo put uit een rijk arsenaal aan muzikale stijlen variërend van jazzy Swing naar vrolijke Pop, van melancholische Country en donkere bruine Crooner Songs naar ronkende Rock ’n Roll.
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote