Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Barbier op locatie / mobiele barbier

Barbier op locatie / mobiele barbier

Add to Wishlist

“De heren waren in één woord TOP!!”
De heren hebben het super goed gedaan! En er waren non stop gasten die  hun baarden lieten doen! Echt zo leuk! Ga ik vaker inzetten!
“Hai Dames, het is erg naar wens geweest. Aardige jongens, met een mooi decor. Onze opdrachtgever was ook erg tevreden. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot de volgende!”

Authentiek scheren door mobiele barbier

Dit zijn de ‘mobiele’ barbieren van de bekende barbershop uit Haarlem. Zij scheren zoals scheren ooit bedoeld was: met liefde voor het mes en uiterste precisie. In een wereld waar 24 uren in een dag niet genoeg zijn, weet men niet meer wat een échte scheerbeurt inhoudt. Dat vinden deze barbieren dood zonde. Daarom brengen zij graag het verloren ambacht van het authentieke scheren weer tot leven: bij u op locatie!
De barbier is weer helemaal terug in beeld: hip en hot!
Een barbier houdt zich bezig met het scheren, knippen en verzorgen van baarden en snorren. Tevens is hij vaak herenkapper. Het is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse ‘barba’, dat baard betekent.

 

Wat nemen de barbers zelf mee en waar moet opdrachtgever voor zorgen?

Onze barbieren scheren met authentieke scheerspullen en nemen altijd een authentieke barbiersstoel en spiegel mee. Tevens nemen zij de barbier producten mee die ze gebruiken, en ‘antieke’ koffertjes met handdoeken, die ook leuk zijn in het décor.
Opdrachtgever dient zorg te dragen voor een verlichte ruimte / plek van 4 x 4 m of 3 x 5 m, die voorzien is van een houten tafel(s) waar zij hun spullen kunnen uitstallen, eventueel een sofa of houten stoelen waar de wachtenden kunnen plaatsnemen, een vloerkleed (Perzisch tapijt o.i.d. voor de sfeer), stopcontact binnen 3 meter en liefst stromend water (in de nabijheid).

Mobiele barbier op locatie

Barbers on tour met Oldtimer Volkswagen bus T3 Pickup

Zij kunnen ook met een Oldtimer Volkswagen bus T3 Pickup komen. Dit kost ongeveer € 200,- ex 9% BTW extra per dag binnen een straal van 30 kilometer voor het vervoer (VW rijdt zelf niet meer).

In het team van barbieren zit eventueel ook een vrouwelijke barbier en niet alle barbieren hebben zelf een baard. Eén barbier kan 5-6 mensen een “snelle” knip- en/of scheerbeurt geven indien nodig, anders een totale scheerbeurt. Ze spreken bijna allemaal redelijk goed Engels. Minimale afname is 4 uur.

 

Barbier in combinatie met authentieke shoe shiner en Anastacia wenkbrauwen specialiste voor de dames!

Het is nu ook mogelijk om een authentieke shoeshiner te boeken bij een of meer barbieren. Met een mooie schoenenpoetsstoel en hoogwaardige shoeshine producten en natuurlijk een professionele shoeshiner, zien uw leren schoenen er weer als nieuw uit! Perfect aanvulling op deze barbier op locatie in ‘retro’stijl!

En voor de dames onder de gasten, zal een specialiste in het tekenen van de zeer populaire ‘Anastacia’ wenkbrauwen een verrassende aanvulling zijn op deze voor mannen bedoelde barbieren!

wenkbrauwen specialiste Anastacia

Kortom: De stijlvolle aandachtstrekker op evenementen en beurzen: een mobiele barbershop al dan niet in combinatie met de schoenenpoetser. De klassieke stoelen en het authentieke scheren zorgen voor een bijzondere aanwezigheid. Ideaal om uitgebreid te netwerken met uw klanten en zakenrelaties en natuurlijk voor een goed geschoren gezicht, mooi bijgewerkte baard en eventueel glimmend, als nieuw gepoetste schoenen!

English: The barber(s) are specialized in classic cuts that have proven themselves over the decades: pompadours, flattops, contours and other styles, clean shaves and beard trimming and contouring. They shave according to ancient tradition with an open knife and a badger hair brush. These expert barbers advise you in finding the perfect cut for your hair and/or shape for your beard…