Selecteer een pagina
Add to Wishlist

New Amsterdam Voices

New Amsterdam Voices

Add to Wishlist

Close harmony vocal group New Amsterdam Voices is een zevenstemmige a capella groep uit Amsterdam. Met een frisse mix van jazz en pop brengen zij een vernieuwend geluid dat van begin tot eind weet te boeien.”

Deze a capella groep is van zeer hoge kwaliteit evenals de door voor hen en door henzelf geschreven vocale arrangementen.
Zeven stemmen, zeven vrienden, één geluid… en dat geluid is spannend, gedurfd, ‘out of the box’, muzikaal en oorstrelend…

 

Vocaal intermezzo of mini-concert

New Amsterdam Voices is perfect in te zetten als intermezzo of mini-concert tijdens een sitting diner, opening of als intermezzo tijdens een congres of andere zakelijke bijeenkomst. New Amsterdam Voices kan door goed naar elkaar te luisteren ook goed samenwerken en tot één ‘stem’ komen: een prachtige metafoor voor evenementen met thema ‘samenwerken’, ‘tot elkaar komen’, ‘teambuilding’ etc..

 

New Amsterdam Voices, de zangers en zangeressen:

June Fermie, Vera Buijink, Marieke Smit, Minka Bodemann, Hebe Vrijhof, Pepijn van der Sande en Willem de Beer hebben allen jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd. Maartje Meijer is hun huisarrangeur en producer.

A capella groep in theaters en op podia als:

New Amsterdam Voices staan sinds 2011 op locaties als het Bimhuis, Bethany’s Jazz Club, Beauforthuis, verscheidene festivals (o.a. Uitmarkt Amsterdam, Meer Jazz Festival en Jazztival) en andere theaters en jazzpodia door heel Nederland. Ook zijn zij regelmatig op de nationale radio te horen (o.a. bij Mijke & Co op Radio 6 en Opium op Radio 4). In 2013 verleende de groep medewerking aan het debuutalbum van Maartje Meijer, Virgo, dat in oktober van dat jaar werd gepresenteerd in het Bimhuis. In juli 2014 namen zij succesvol deel aan de internationale a capella competitie Vokal Total in Graz, Oostenrijk. Ze wonnen de 2e prijs in de Jazz-categorie en de 3e prijs in de Pop-categorie.
New Amsterdam Voices heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Kim Nazarian (New York Voices), Peter Eldridge (New York Voices), Anders Jalkéus (The Real Group) & Michele Weir (arrangeur voor o.a. New York Voices, The Manhattan Transfer).