Songbirds –  akoestische close harmony vocal group

SongBirds is een akoestisch kwartet van drie zangeressen en een gitarist. Minka, Vera, June en Nico brengen in een intieme setting stijlvolle en gewaagde meerstemmige arrangementen. Popliedjes van toen en nu, romantische en feelgood klassiekers. Hun repertoire is veelzijdig: van Frank Sinatra tot Chaka Khan, van ABBA tot Adele. Geweldig  a capella kwartet met gitarist dat akoestisch en rondlopend muziek kan maken om bruiloften, feestjes en andere speciale gelegenheden een bijzondere extra dimensie te geven.

De muzikanten leerden elkaar kennen op de Jazz-afdeling van het Conservatorium van Amsterdam en staan in deze formatie sinds 2012 op veel verschillende podia en evenementen in Nederland, België en Duitsland.
SongBirds heeft ook een stemmig aangepast repertoire om herdenkingen en uitvaartceremonies muzikaal te ondersteunen en omlijsten.

SongBirds heeft ook een prachtige kerstspecial met bijzonder mooi kerstrepertoire, om elk kerstfeest om te toveren tot iets bijzonders.  Ze kunnen akoestisch spelen bij bijvoorbeeld entree gasten, maar ook versterkt op een podium voor een leuk intermezzo of bijzondere achtergrondmuziek in kerstsfeer tijdens kerstborrel of kerstdiner. filmpjes staan hiernaast.
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote