The Big Music Quiz

The Big Music Quiz  – ludiek, leerzaam, interactief én bevrijdend!

Feike Sijbesma, CEO DSM (nr. 3 in top 200 meest invloedrijke Nederlanders):
I highly recommend The Big Music Quiz with Coen Jutte. He has a great sense for what is needed in a global corporate environment to make people laugh, dance and sing to create a really unique bonding experience and get the energy flowing. I could not have asked for a better start of our Top Conference Meeting.”

Reactie klant (Albert Arp, directeur van de Jaarbeurs in Utrecht): “Wat een GEWELDIG uur hebben de mensen met elkaar beleefd. Deze muziek quiz van Coen Jutte gaat de komende tijd veel van onze klanten blij maken!”

Een deelnemer onlangs: “Eén uur The Big Music Quiz is een geweldige ervaring, leerzaam en bevrijdend tegelijk!”

De Jij Band presenteert met trots deze interactieve music quiz!

The Big Music Quiz is een initiatief van pianist / caberetier / dagvoorzitter Coen Jutte. Coen is muzikant en veranderkundige. Hij werkte als muzikaal coach voor Aberkyn, een change-leadership firm van McKinsey. Met de Jij Band en The Big Music Quiz maakt Coen uw mensen bewust van de werking van ons brein en onze comfortzone. En laat hij zien hoe bevrijdend het kan zijn als we uit die comfortzone durven te stappen …

Hoe gaat deze verbindende muziek quiz van één uur in zijn werk?

(Uitgebreide informatie vindt u hieronder)

We maken 8 teams. Er zijn 4 rondes. Per ronde spelen 2 teams tegen elkaar gedurende 10 tot 15 minuten. Elke ronde kan men punten winnen door het goede lied/artiest te raden en is er een enerverende ‘applausmeter opdracht’.
De 2 teams staan tegenover elkaar. Soms is er een vraag, waarbij het publiek in twee helften ook nog tegen elkaar speelt, soms bepaalt de reactie van het hele publiek welk team een opdracht heeft gewonnen.
De rol van Coen Jutte, de quizmaster: bewustwording en heerlijke ervaring! Coen geeft in hoog tempo leiding aan het spel. Daarnaast maakt hij als coach/veranderkundige af en toe zij-stapjes om mensen uit te leggen waarom we sommige dingen eng vinden om te doen, wat onze comfortzone is en wat er kan gebeuren als we daaruit durven stappen.
Na de quiz (optioneel): zanger zijn van een band met De JIJ Band! Daartoe delen Coen en drummer Egbert lijsten uit, waarop staat uit welke songs men kan kiezen. Dit kan nog 1 tot 4 uur duren en geeft zo’n 20 tot 60 mensen de kans om zichzelf en hun vrienden/collega’s te verrassen.

Voorbereiding:
we maken 8 teams. U selecteert uit uw publiek 8 teams van 3 tot 5 personen. Bijvoorbeeld de 4 oudste/jongste vrouwen/mannen, of degenen die van ver komen/juist uit de buurt, of sportieve mensen/muzikale mensen, mensen die af en toe een hond uitlaten (dierenvrienden) versus mensen die van kamperen houden (of wat dan ook). Een dergelijke indeling is ook te maken op basis van afdeling in de organisatie of wanneer men bij de organisatie is komen werken. Deze voorbereiding kunnen we van tevoren maken. Tevens is er één jury nodig die de punten bijhoudt.
Duur Big Music Quiz:
Er zijn 4 rondes en per ronde spelen 2 teams tegen elkaar gedurende 10 tot 15 minuten. Elke ronde kan men punten winnen door het goede lied/artiest te raden en is er een enerverende ‘applausmeter opdracht’.
Uitvoering:
2 teams staan tegenover elkaar. De teams zitten op hoge krukken tegenover elkaar of staan achter twee sta tafels waar de teams aan weerszijden tegenover elkaar staan (door opdrachtgever te regelen). Het publiek staat er zoveel mogelijk om heen. Soms is er een vraag, waarbij het publiek in twee helften ook nog tegen elkaar speelt, soms bepaalt de reactie van het hele publiek welk team een opdracht heeft gewonnen.
De rol van Coen Jutte, de quizmaster:
bewustwording en heerlijke ervaring! Coen geeft in hoog tempo leiding aan het spel. Daarnaast maakt hij als coach/veranderkundige af en toe zij-stapjes om mensen uit te leggen waarom we sommige dingen eng vinden om te doen, wat onze comfortzone is en wat er kan gebeuren als we daaruit durven stappen. Zo combineert The Big Music Quiz bewustwording over ons gedrag met een heerlijke ervaring.
Na de quiz (optioneel):
zanger zijn van een band. Iedereen staat open om door te gaan in deze energie. Coen rond de quiz formeel af en kondigt het volgende deel aan: iedereen krijgt de gelegenheid om een keer zanger te zijn van een echte band: de Jij Band. Daartoe delen Coen en drummer Egbert lijsten uit, waarop staat uit welke songs men kan kiezen. Dit kan nog 1 tot 4 uur duren en geeft zo’n 20 tot 60 mensen de kans om zichzelf en hun vrienden/collega’s te verrassen.
Coen Jutte is tevens te boeken als presentator / motivator / dagvoorzitter en in de meezing band de Jij Band!

• ‘Wat een geweldige verrassing, ik wist niet dat we zo’n muzikale afdeling hadden’.
• ‘Toen Coen startte met die act en die Canon was het ijs gebroken’.(Coen als motivational speaker)
• Heineken International: ‘Dit is toch wel de leukste vorm van entertainment die ik sinds jaren heb meegemaakt
• Organisator familiefeest: ‘In het begin leken de mensen wat huiverig. Maar heel subtiel en professioneel zorgde de Jij Band ervoor, dat werkelijk iedereen wilde zingen.’
• Opdrachtgever IT-afdeling Nederlandsche Bank: ‘Dat iedereen meedeed was geweldig voor de team-spirit. En daarnaast natuurlijk verfrissend om je collega’s op een andere manier te leren kennen.’

.

 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • The Big Music Quiz Jij Band
 • Trefwoord

 • Categorie

 • Genre

 • Thema

 • Beoordeel pagina