Allround DJ Niels

Allround DJ Niels: Club, Groove, Funk en House

DJ Niels is een zeer sympathieke, professionele, allround DJ met als specialiteit het draaien van Club, Groove, Funk en House.
Wanneer je deze allround DJ boekt voor een club night, feest of bruiloft en hem vraagt naar zijn motto weet je bij voorbaat dat je een geslaagde avond tegemoet gaat. Want “wanneer je ieder feestje draait alsof het je laatste kan zijn, bezorg je alle aanwezigen een onvergetelijke avond.”

DJ met live saxofoon en in party concept

Allround party DJ Niels heeft samen met saxofonist Carlo een super succesvol duo: Bubbles DJ en sax. en in DJ-‘band’ party concept Bubbles Beats

Achtergrond allround DJ Niels

Er is veel gebeurd sinds hij voor de eerste keer in zijn leven voorzichtig een naald op een plaat liet vallen. Een pionier? Misschien. Een liefhebber? Zeker. Als drummer speelde hij in voorprogramma’s van Bootsy Collins, George Clinton en Larry Graham, en stond hij in de finale van De Grote Prijs van Nederland. De interesse voor de turntable was snel gewekt. Als DJ/scratcher was hij onderdeel van diverse projecten, waaronder de Amersfoortse rapgroep The Foundation. Het feit dat zijn erelijst niet bestaat uit fysieke trofeeën maar uit honderden gedenkwaardige gigs zegt genoeg over allround DJ Niels. Kenners en collega’s zien hem, zeker als het gaat om de Amersfoortse DJ-scene, dan ook als een vast onderdeel van het netwerk. Iemand die op het gebied van club, funk, groove, house en hip hop al jaren onderdeel is van een vaste DJ-kern en niet bang is om zich op een ander pad te begeven.

Allround DJ Niels is een vakpurist. Eentje die een emotie heeft bij vinyl, maar moeiteloos de switch naar digital heeft gemaakt toen de markt daar om vroeg. Het heeft hem niet alleen de stempel van allrounder, maar ook de nodige featurings met andere artiesten opgeleverd. Altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden en openstaan voor een andere benadering van muziek: het typeert de Amersfoortse DJ, die door de jaren heen niet alleen de gun- maar ook de succesfactor eigen heeft gemaakt. Wanneer je hem boekt voor een clubnight, feest of trouwerij en hem vraagt naar zijn motto weet je bij voorbaat dat je een geslaagde avond tegemoet gaat. Want “wanneer je ieder feestje draait alsof het je laatste kan zijn, bezorg je alle aanwezigen een onvergetelijke avond.”

Bubbles DJ & Sax, een bewezen succesvolle combinatie van DJ en live saxofonist.
Met dit duo kan een feest of bruiloft niet lang genoeg duren. Het wordt moeilijk om stil te blijven staan, aan het eind van de avond staat iedereen te swingen op de dansvloer.
  • Allround DJ Niels met als specialiteit het draaien van Club, Groove, Funk en House.
  • Allround DJ Niels met als specialiteit het draaien van Club, Groove, Funk en House.
Beoordeel pagina