Bubbles DJ en sax

Bubbles DJ met saxofonist: lounge and party act

Bubbles DJ met saxofonist is een party duo waarmee een feest of bruiloft niet lang genoeg kan duren. Het wordt moeilijk om stil te blijven staan met hits als Destination Unknown, The Man With The Red Face, Saxobeat en Show Me Love  die door DJ Niels op toegankelijke, creatieve, originele manier worden gemixt. Aan het eind van de avond staat dan ook iedereen gegarandeerd te swingen op de dansvloer!

Bubbles DJ met saxofoon als lounge act

Maar als avond rustig moet beginnen bij de ontvangst van gasten bijvoorbeeld, is Bubbles DJ met saxofoon ook als lounge act in te zetten. Ook kan dit duo als totale lounge act worden geboekt tijdens bijvoorbeeld receptie, borrel of diner.
Bubbles DJ met sax staat onder leiding van saxofonist en producer Carlo. Na zijn opleiding aan het Amsterdamse Conservatorium deed hij jarenlang podiumervaring op in het theater- en clubcircuit, in coverbands en op festivals en events. Hij combineert zijn brede ervaring en muzikale veelzijdigheid in de vernieuwende live concepten.  Ook is hij saxofonist van de acts Bubbles Lounge Jazz (duo en trio, zie 2e filmpje hiernaast) en partyband Bubbles Beats!

Bubbles DJ met sax duo bestaat uit DJ Niels en saxofonist Carlo, beiden conservatorium geschoold.
DJ Niels kan ook los ingehuurd worden voor een knallend feest! maar natuurlijk kan dit duo ook worden uitgebreid met diverse andere live musici zoals zangeres Zosja, een geweldige zangeres, finaliste van Idols – zie filmpje hiernaast van Bubbles Lounge jazz duo .
Maar bijvoorbeeld ook met een soul-jazz gitarist! Zie hiernaast een filmpje van hem met een andere DJ, collega van Niels.

Bubbles DJ met saxofoon kan dus als lounge act geboekt worden tijdens bijvoorbeeld receptie, borrel of diner of als dance act tijdens een dansfeest!

Aanvullend is er de mogelijkheid om aan het begin van het evenement relaxte jazz te laten spelen door Bubbles jazz quintet en daarna nog een feestje te bouwen met Bubbles Dj met sax!

DJ Niels
DJ Niels wisselt verschillende muziek soorten af en mixt die creatief aan elkaar. Zo hoort iedereen zijn favoriete tunes voorbijkomen. Van house tot R&B en van Nederlandstalig tot 70’s, 80’s en 90’s classics. Met ruim tien jaar ervaring weet hij van iedere avond een sensatie te maken.

Saxofonist Carlo
Deze musicus speelt naast saxofoon ook dwarsfluit en zo nu en dan speelt hij ook percussie of drums. Hij is een naast muzikant, die zijn instrument tot in de puntjes beheerst, ook een artiest, die weet wat show maken is. Een sympathieke man die meedenkt en flexibel zijn repertoire kan inzetten ten behoeven van de juiste sfeer die gevraagd wordt van het publiek.

Bubbles verzorgt haar eigen DJ booth, geluid en licht tot 200 personen. Er is keuze tussen een industriële DJ booth en de plinternieuwe (oktober 2016) wit gelakte DJ booth met LED verlichting! Tevens mogelijk om een stageblok met LED verlichting neer te leggen voor de saxofonist voor een éxtra mooi ‘cool’ effect.

bubbles-dj-booth Dj met sax

bubbles-stage-blok DJ met sax

  • DJ met live saxofonist
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina