Bianculli Piano Show Band

Bianculli Piano Showband
Interactive coverband, 100% party!

Reacties klanten:
Fantastic party we had with Bianculli! Increadible how they play and entertain, thank you very much!
Het cijfer dat wij, onze gasten en het team van het restaurant geven aan de Bianculli Piano Showband is een dikke 10!!
Bianculli Piano Show was erg goed, stuk voor stuk goede musici. De pianist is enorm bevlogen, geweldig. Het was een fantastische muzikale avond
..fantastische muziek van de Bianculli Piano Showband! We hebben lekker gedanst en iedereen was er enthousiast over. Dank jullie wel!
Je had niets teveel gezegd! Piero en zijn mensen hebben het fantastisch gedaan en het feest is helemaal los gekomen zoals we gehoopt hadden! Heel veel dank!

De Bianculli Piano Show Band staat garant voor een interactief en onvergetelijk feest! 100% Party guaranteed.
‘You name it, they play it!’ Het publiek kan op de request-cards hun verzoeknummers indienen en Bianculli Piano Show Band speelt het. Hun repertoire is eindeloos, van jazz en latin tot hiphop, disco, top 40 en dance muziek, geen genre is hen onbekend. Ze zingen in het Engels, Frans, Spaans, Nederlands, Italiaans en zelfs Russisch op verzoek. Hun liefde voor alle verschillende muziek stijlen, samen met de bedrevenheid in improviseren, interacteren en musiceren, zorgt voor een onvergetelijke show en avond!

De band speelt met veel enthousiasme en overtuiging, waarbij pianist /zanger Piero Bianculli altijd interactie zoekt met het publiek. Soms springt hij zelfs achter zijn vleugel / piano vandaan om met mensen te dansen of een vette percussieshow te geven met zijn drummer!

Music Director Piero Bianculli

Piero BianculliDe meesterlijke, talentvolle hypermuzikale Italiaanse zanger en pianist Piero, is buitengewoon sympathiek, met een geweldige stem die kan klinken als die van Jamie Cullum en soms die van Eros Ramazotti! Rauw, maar zuiver.
Piero is thuis in alle genres en verschillende talen: hij zingt niet alleen in het Engels, Frans en in het Nederlands, maar ook in zijn moedertaal: het Italiaans. Dat maakt deze act ècht onderscheidend van de rest.
Naar voorbeeld van de succesvolle “Crazy Piano’s”-formule, overtreft de Bianculli Piano Show Band alles!

Uit te breiden met zangeres en/of percussionist en/of saxofonist of andere blazer.
Ook mogelijk als Bianculli Duelling Piano Show, waarbij er twee pianisten / zangers spelen op twee witte ombouw-vleugeltjes en drums/zang.

Video’s van Bianculli Piano Show Band met percussionist en zangeres:

(2015)”Het cijfer dat Caroline en ik, onze gasten en het team van het restaurant geven aan de Bianculli Piano Show Band is een dikke 10!! De pianist, saxofonist, drummer en gitarist, stuk voor stuk top muzikanten. Het samenspel tussen de artiesten was super. Iedereen heeft enorm genoten. Ik ben dan ook heel erg gelukkig af te zijn gegaan op jouw deskundige advies.
In 2018 bestaat ons bedrijf 100 jaar. De voorbereidingen starten dit najaar. Wij hebben jou en de Bianculli band alvast genoteerd voor de muzikale omlijsting. Je hoort van mij!”

“Bianculli Piano Show was erg goed, stuk voor stuk goede musici. De pianist is enorm bevlogen, geweldig.
Al met al was het een fantastische muzikale avond.
Dank voor je medewerking!!”

“Hai Katelijne, ik vond ze echt fantastisch, Bianculli ! Ik zou ze ook graag willen boeken voor mijn eigen verjaardag ! Vooralsnog denk ik dat te vieren op 27 augustus. Kan jij kijken of ze dan kunnen?”

“Goedemiddag, het was een geweldig feest afgelopen zaterdag. Op een sfeervolle lokatie hebben we genoten van gezellige mensen, heerlijk eten en fantastische muziek van de Bianculli Piano Show!
We hebben lekker gedanst en iedereen was er enthousiast over. Dank jullie wel! ”

“Het was fantastisch!! Wat een feest met Bianculli! Dansvloer continue vol!!:) Muziek was super!! Helemaal zoals we gehoopt hadden !! Bedankt!”

Bianculli Piano Show Band op een huwelijksfeest, amateurvideo:

  • Bianculli Piano Show Band, voor een onvergetelijke avond
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina