Braziliaanse Samba band 750x250

Braziliaanse Brassband / Sambaband

Deze Braziliaanse sambaband zorgt voor een spetterend optreden op uw evenement. Als spectaculaire openingsact of als energiek intermezzo. De half Braziliaanse / Caribische brassband is een ideale mobiele act om gasten te verrassen én te mobiliseren van plaats A naar B binnen een evenementenlocatie. De trommelaars en blazers van deze sambaband / brassband zijn mobiel en lopen en dansen tijdens het spelen. Met aanstekelijke,, gevarieerde sambaritmes en melodieën, worden mensen meegevoerd in hun enthousiasme. Een ware energizer!

De brassband speelt een mix van verschillende, opzwepende Braziliaanse en Caribische muziekstijlen, zoals Merengue, Soca, Samba & Batudaca. Ook worden bekende top-40 liedjes swingend gemixt met deze ‘tropische’ klanken. Voor iedereen dus bekende muziek!

Mobiel uw gasten letterlijk ‘optrommelen’?

Met een eventueel kleinere bezetting van 3 percussionisten is het ook mogelijk om uw gasten bijvoorbeeld te verrassen na een diner, zodat er weer energie is om door te gaan naar de feestzaal! Zie onderstaand filmpje voor een impressie

Braziliaanse brassband met Braziliaanse danseressen

De sambaband / brassband bestaat in de grootste bezetting uit 5 drummers en 4 trompettisten / blazers. Om de show compleet te maken, kunnen zij ook optreden met Braziliaanse danseressen.

Deze Braziliaanse brassband (percussie band met blazers) is ook te boeken in combinatie met Braziliaanse danseressen!

  • Braziliaanse brassband, sambaband
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina