Braziliaanse danseressen en percussie

Braziliaanse acts en entertainment

Braziliaanse danseressen

Deze Braziliaanse danseressen zijn professioneel opgeleid, in topvorm en ook nog eens erg mooi. U beleeft een onvergetelijke avond met deze dynamische Braziliaanse samba show! De show wordt uitgevoerd door top entertainers in kleurrijke showpakjes met verentooien op het hoofd. Het optreden kan uitgevoerd worden door vrouwelijke en/of mannelijke dansers en u heeft de keuze uit een podium show of interactieve show.
Beide samba shows kunnen uitgevoerd worden op een eigen muziekmix of met een energieke Braziliaanse brassband.
Een prachtige dansshow die 3-20 minuten kan duren en uiteraard ook rond kan lopen. Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden.

Podium show
De podium show is perfect voor grote buitenevenementen, zoals festivals, waar de danseressen niet tussen het publiek kunnen dansen. Het publiek kan dan zonder actief mee te doen, genieten van de spectaculaire show vol kleur en spektakel.

Interactieve show
Met de interactieve show zullen de gasten genieten van energieke, typisch Braziliaanse choreografieën en zal iedereen uitgenodigd worden om gezellig mee te dansen en in sommige gevallen zal iemand zoals een jarige of jubilaris in het middelpunt staan en zich voelen als een professionele danser….

Braziliaanse percussie acts

Een Braziliaanse Samba band! Een opzwepende, energieke trommelaars act met 6-10 drummers en eventueel ook met blazers, trompettisten. Perfect als openingsact of slotact van de avond. Akoestisch en mobiel. Uiteraard ook mogelijk om daarbij Samba danseressen ‘met veren’ in te zetten.

Batucada staat voor het bespelen van drums op verschillende swingende ritmes en vormt het belangrijkste onderdeel van de Afro-Braziliaanse muziekcultuur. Deze aanstekelijke ritmes worden gespeeld door energieke slagwerkers, met hun roots uit Brazilië. Deze Braziliaanse batucada band speelt onder andere de opzwepende samba, maracatu, samba reggae en baião. Iedere percussionist speelt hierbij een ander instrument. De band is mobiel en kan dus spelen en dansen tegelijk. De ritmes zijn zelfs van ver weg te horen, waardoor de band ideaal is om de aandacht te trekken en gasten als een soort ‘Rattenvanger van Hamelen’ van de ene plek naar de andere te laten verplaatsen. Iedereen zal de percussionisten spontaan volgen en beginnen te dansen bij het horen van de aanstekelijke ritmes!
De Caribische brassband is mobiel en de trommelaars lopen en dansen tijdens het spelen. De brassband speelt een mix van verschillende opzwepende Caribische muziekstijlen, zoals Merengue, Soca, Samba & Batudaca. Ook worden bekende top-40 liedjes swingend gemixt met Caribische klanken. Voor iedereen dus bekende muziek! De Caribische brassband bestaat uit drummers en trompettisten. Om de show compleet te maken, kunnen zij ook optreden met Braziliaanse samba danseressen.
  • Braziliaanse danseressen met brassband - Braziliaans entertainment
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina