La Bella Rosa - Harp sopraan duo

Klassiek zangeres – harp Duo La Bella Rosa

Duo La Bella Rosa wordt gevormd door harpiste Rose met klassiek zangeres Isabella.
Twee charmante, flexibele, klassiek geschoolde dames die weten hoe ze het publiek kunnen vangen met het geliefde repertoire dat ze samen met verve brengen. Sopraan Isabella is een geweldig klassiek zangeres en tijdens haar optredens zijn ‘kippenvel’-momenten gegarandeerd. Rose is een uitstekend begeleidster van deze klassieke stem waardoor optredens van Duo La Bella Rosa altijd spannend, dynamisch en verrassend zijn!

Miniconcert op maat voor verjaardag, afscheid collega of diner intermezzo

Ideaal in te zetten als een miniconcert op uw verjaardag of tijdens lunch, als intermezzo tijdens diner, tijdens een chique ontvangst of als verrassing voor een collega die afscheid neemt van het bedrijf.

Het repertoire bestaat uit klassieke en licht klassieke muziek zoals aria’s van o.a. Puccini, Verdi en Bizet maar ook uitstapjes naar de lichte muziek met Franse Chansons en Amerikaanse evergreens, afgewisseld met prachtig harpsolo-repertoire.

Een miniconcert van dit duo La Bella Rosa met harpiste Rose en klassiek zangeres Isabella is in overleg met u samen te stellen. Tijdens het concert wordt het programma door henzelf op toegankelijke en ludieke wijze toegelicht.
Aarzel niet om Buro van Otterloo naar de mogelijkheden te vragen.

Harpiste Rose

Klassiek zangeres/sopraan Isabella

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina