Harpiste voor licht klassieke en lichte achtergrondmuziek

Harpiste Rose speelt bij de entree of in de ruimte waar uw gasten worden ontvangen. Met dit prachtige klassieke akoestische instrument, past zij in vele stijlvolle locaties, niet alleen binnen, maar ook buiten! (afhankelijk van de weersomstandigheden uiteraard).
Zij speelt daarom ook vaak in het prachtige Rijksmuseum tijdens de chique diners op de Eregallerij! Hiernaast een filmpje tijdens soundcheck waar ze ‘Le Cygne‘ (The Swan) speelt van Camille Saint-Saëns met op de achtergrond het meesterwerk van Jan Asselijn: De bedreigde Zwaan…..

Rose is een veelzijdig harpiste, klassiek geschoold en kan naast (licht-) klassieke muziek ook lichte muziek spelen en zelfs improviseren op loungemuziek van een DJ in het populaire concept Lounge Live! Daarnaast vormt ze duo’s met onder andere een fluitiste en sopraan, zie hiervoor: meer boekingsmogelijkheden.

Rose is een van de weinige harpspeelsters die écht all round is in muziekstijl en nooit terugdeinst voor een muzikale uitdaging! Sterker nog, ze zoekt altijd haar grenzen op en weet daarmee menig publiek te verrassen. Niet voor niets speelde zij al in diverse bekende muziek’huizen’ zoals het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, op Festival Classique en tijdens TOP diners van ministeries en voor andere, internationale prominente gasten.

Rose kan de harp in verschillende muziekstijlen laten klinken in solo maar ook in:

Ludiek en origineel harp-sopraan duo Donna e Mobile
Klasiek harp-klassiek zangeres duo La Bella Rosa
Harp-fluit duo Bach tot Bossa
Harp-sax/percussie/zang duo Rosewood
Als harpiste met lounge DJ Robert Feelgood, Lounge Live
Rose als harpiste op lounge muziek, Harp Lounge

  • Klassieke muziek van harpiste Rose
  • Klassieke muziek van harpiste Rose
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina