Harpiste Rose Lounge music

Harp Lounge live achtergrondmuziek

Reactie klant op deze hedendaagse solo act: “De receptie is zeer goed verlopen en wij waren erg blij met de muzikale bijdrage van harpiste Rose. Het contact was hartelijk en enthousiast. Mijn opdrachtgever was ook gecharmeerd van haar optreden, kortom erg tevreden!

Live harp gespeeld over loungetracks

Harp Lounge is een unieke solo act van de zeer charmante en getalenteerde harpiste Rose. Deze harpiste is thuis in verschillende genres muziek. Niet alleen beheerst zij haar instrument uitstekend in de klassiek muziek (en kan dus ook als klassiek harpiste worden geboekt, zonder loungetracks) maar ook in de pop- en loungemuziek.
In deze unieke act bedient Rose zelf de loungetracks van CD waarover zij live speelt met dit in het oog springende, stijlvolle instrument de harp.

Harp Lounge voor ontvangst of receptie

Voor een bijzonder ontvangst, écht even anders dan anders, is met deze gewaagde combinatie van een klassiek instrument met hedendaagse lounge muziek, succes verzekerd.
Tot ongeveer 100 personen kan zij voor geluid zorgen op de achtergrond. Ze heeft geen licht bij zich. Standaard optreden is 1 set van maximaal 1,5 uur of 2 sets van 45 minuten binnen 2 uur. Perfecte duur voor de ontvangst van gasten en een hippe borrel of receptie die wel klasse mag uitstralen.

De combinatie van lounge muziek van DJ Robert Feelgood en live muziek van harpiste Rose wordt op een vernieuwende manier gebracht in het concept Lounge Live, een formule van DJ Robert Feelgood met live musici zoals gitaar, piano, percussie, sax, zang en natuurlijk de harp!
De feeërieke, klassieke en warme toon van de harp volledig geïntegreerd met de hedendaagse lounge muziek.

Naast de combinatie met harpiste Rose zijn er meer combinaties mogelijk binnen deze exclusieve lounge act: lounge DJ met percussionist, saxofonist, violist en gitarist maar ook zang en dans behoren tot de combinatiemogelijkheden binnen deze innovatieve en exclusieve lounge act.

  • Harpiste Rose Lounge
Beoordeel pagina