Italiaanse zangeres Caterina solo of duo

Reactie klant op Italiaanse zangeres Caterina:
Wat een geweldig optreden, wat een schitterende stem. Zij werd ondersteund door een gitarist met dezelfde kwaliteiten. De jarige job is een muziekliefhebber en speelt o.a gitaar, samen met hem waren wij allemaal tot tranen geroerd van de schoonheid van haar stem en het optreden genoten. We hebben het er die avond nog vaak over gehad. Caterina en gitarist ontzettend bedankt en wellicht en hopelijk tot ziens!

Authentiek Italiaans optreden door
Italiaanse zangeres en gitarist

Dit optreden is authentiek en kan op de achtergrond muziek maken tijdens gezellige Italiaanse borrel of intiem diner, maar kan ook als podium act worden ingezet. Caterina kan dan 30 minuten optreden met begeleiding op tape (tape-act) of live worden begeleid door haar gitarist en dan 2-3 sets spelen binnen 3 uur. Zij beschikt over een eigen geluidset tot 100 personen achtergrondniveau.
Het repertoire is hedendaags, populair, maar ook bekend bij ons Nederlanders, zodat liefhebbers van de Italiaanse classics niet teleur worden gesteld!

Italiaanse zangeres op bruiloft / huwelijk

Caterina komt graag zingen tijdens een huwelijksceremonie of – receptie. Ze heeft speciaal repertoire hiervoor uitgezocht en kan met begeleiding van orkestband of nog mooier met begeleiding van gitarist op pianist, de mooiste liedjes zingen! Hiernaast vindt u een romantisch filmpje van een huwelijksaanzoek van een a.s. bruidspaar, met de muziek van Italiaanse zangeres Caterina….

Voorbeelden uit haar repetoire:
Ballads: quando – come saprei – la solitudine – senza una donna
Uptempo: io canto – più bella cosa -sway (italiaanse tekst!) – tra te e il mare -mambo italiano (d. brilliant version)

Demo’s van Caterina

Demo Penso a te

Demo Quando Fade

Caterina zingt Italiaanse popmuziek in verschillende bezettingen.
– Tape-act: 30 minuten solo optreden met begeleiding van orkestband / CD
– Duo met gitaar of piano (3 x 35 min)
– Band: 3 x 35 minuten
Vraag Buro van Otterloo naar de mogelijkheden en prijzen
In onderstaand filmpje zie je een huwelijksaanzoek met muziek van Italiaanse zangeres Caterina en haar gitarist. Zij is een graag geziene Italiaanse artiest tijdens een huwelijk- of bruiloftceremonie of -receptie. Samen met haar gitarist of pianist speelt ze Italiaanse liedjes maar ook allround repertoire indien gewenst.

  • Italiaanse muziek zangeres
  • Italiaanse en allround zangeres Caterina huwelijk
  • Italiaanse en allround zangeres Caterina huwelijk

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 4 (80%) 2 votes