Openingsact openingsshow

Openingsact of openingsshow voor opening feest, diner, congres of opening!

Zoekt u een passende openingsact of openingsshow? Wij bieden een keur aan mooie en spectaculaire opening acts. Van dansact tot muzikale act en acrobatische act of een bijzondere combinatie van deze disciplines.
Een openingsact op maat is natuurlijk ook een veel gevraagd en voor ons geen probleem om te maken. Al met een slimme ‘twist’ kunnen we een openings act in thema omtoveren of diverse disciplines en acts toevoegen waardoor het steeds een unieke openingsshow of act wordt. Ook de ondersteunende muziek of het repertoire van een muzikale openingsact kunnen we voor u componeren of arrangeren.
Wij denken graag met u mee om de openings act 100% aan uw wensen te laten voldoen.

openings act opening act

Openingsact en openingsshow eventueel op maat en in thema

 

Wij produceren zelf voor u een openingsshow of openingsact op maat. Heeft uw evenement een bepaald thema dan creëren wij de perfect passende act met orkest of luchtacrobatiek, met dans, ballet of bekende artiesten al dan niet met live begeleidingsorkest, of andere artiesten. Maar ook voor maatwerk entertainment als filmmuziek en bedrijfsmuziek op maat hebben wij nauwe contacten met steengoede componisten en arrangeurs…
Buro van Otterloo draagt zorg voor de gehele pre-productie, uitvoering en regie van haar openingsacts.

Voorbeelden van onze bestaande openingsacts:
StringCats Electric Violin Duo
Visual LED poi act met beelden op maat
Breakdance act in thema
Percussie act (op diverse materialen zoals olievaten met LED licht)
Luchtacrobatische (tissue) act
Grondacrobatische acts
Acrobatische (tango) dansact
Moderne tango dans act
Vuurshow – vuur poi
Operazangeres Isabella
LED show met percussie, violistes en Visual poi
From Urban to Classics (Beethoven 5)
etc. etc.

Openingsshow in thema ‘LED licht’ én percussie                                                        Openingsshow van Buro van Otterloo in thema ‘musicals’:
op bedrijfsgerelateerde voorwerpen:

     

Openingsact op maat met StringCats Electric Violin Duo                                        Openingsact op maat t.g.v. de introductie nieuwe auto SEAT.
en acrobatisch danspaar

     

Kortom, bent u op zoek naar een mooie, spetterende, ludieke openingsact al dan niet op maat? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We adviseren u graag en weten zeker dat we u kunnen helpen bij het vinden van de perfecte openingsact!

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 2.5 (50%) 2 votes