Barkley Bunch

Mobiel akoestisch duo Barkley Bunch

Repertoire van jaren 20 – 80: jazzy swing, pop,country, rock
Een bijzonder mobiel akoestisch duo dat zich kenmerkt door hun brede repertoire en muzikale stijlen van Jazzy Swing naar vrolijke popliedjes, van melancholische country en donkerbruine crooner songs tot dieprood ronkende Rock. Het Barkley Bunch mobiel akoestisch duo werkt bij voorkeur rondlopend tussen de gasten. De muziek is op aangenaam volume daar waar dat nodig is. Het overige publiek kan onverstoord zijn gesprek voortzetten.
Dit zingende (en swingende) contrabas en gitaar duo put uit een rijk arsenaal aan muzikale stijlen variërend van jazzy swing naar vrolijke pop, van melancholische country muziek en donkere bruine crooner songs naar ronkende Rock ’n Roll.

Barkley Bunch Duo akoestisch én/of versterkt

Dit mobiel akoestisch duo is dus geheel verplaatsbaar, waardoor rondlopend spelen op de meest uiteenlopende locaties mogelijk is. Op het gebied van interactie met het publiek staan beide ‘broers’ hun mannetje. Na een doorgaans kort maar geanimeerd gesprek trakteren deze ‘brothers’ hun gesprekspartners op een muzikale versnapering om ze vervolgens met een glimlach, een uitgelaten stemming of in totaal apathische verbijstering achter te laten. Deze innemende artiesten voelen feilloos hun publiek aan en schakelen gemakkelijk tussen de rol van muziek op de achtergrond naar een meer entertainende en animerende rol. Met als enige doel: het veroveren en verwarmen van zoveel mogelijk harten in dit koude kikkerlandje! Het Barkley Bunch mobiel akoestisch duo is uitermate geschikt tijdens ontvanst gasten bij entree, receptie, familiedagen, thema festivals of tijdens sfeervolle feesten en diners.
Indien gewenst kunnen zij ook voor hun eigen geluidset zorgen waardoor ze versterkt kunnen spelen op één plek.

Reactie klant: “Heren, ik wil jullie heel erg bedanken voor 2 leuke dagen! De show is goed verlopen en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen. Met jullie enthousiasme en charisma en niet vergeten de leuke muziek.
Dank je wel voor de leuke dagen en wie weet tot ziens!

Het Barkley Bunch duo werkt ook samen met een accordeonist en vormen zo Trio King Fellows. Zij spelen en zingen herkenbare meezing liedjes én verrassende Engelstalige nummers uit het populaire genre. Deze gezellige sfeermaker is een mobiele act en de muzikanten spelen akoestisch. De 3 opgewekte heren ‘Fellows’ gaan de interactiviteit met het publiek aan maar zullen zich nooit opdringen. Trio King Fellows is breed inzetbaar en werkt zeer professioneel.

Pop till you drop:
bad moon rising
dance the night away
iʼm a believer
hounddog
the birds and the bees
out on the weekend
caribbean moon
sweet caroline
the Letter
you got it
pass the dutchie
only a fool breaks his own heart
good luck charm
return to sender
sunny afternoon (in the summertime)

Swing en sway:
I canʼt give you anything but love
I wanna be like you
blue moon
paper moon
bei mir bist du schön
fly me to the moon
all of me
Tu vuò fa lʼamericano
just a gigolo
l.o.v.e.
there will never be another you
under the boardwalk

Keep on Rockinʼ down that country road:
fat bottomed girls
highway to hell
ace of spades
mr spaceman
no one knows
stuck in the middle with you
act naturaly
take it easy
sixteen tons
folsom prison
hey good looking
country roads
man of constant sorrow
tie a yellow ribbon

“Wat een te gekke dag hebben wij gehad en daar heeft het Barkley Bunch duo zeker aan meegewerkt.
Wat een aardige gezellige, muzikale en flexibele mensen!! Héél veel complimenten gekregen over deze sfeervolle invulling.
BEDANKT! en wie weet tot nog eens :-)”

“Heren, ik wil jullie heel erg bedanken voor 2 leuke dagen! De show is goed verlopen en daar hebben jullie zeker aan bijgedragen. Met jullie enthousiasme en charisma en niet vergeten de leuke muziek. Een nacht niet geslapen, nadenkend over een liedje dat gaat over een duif! Ik kan je/jullie zeggen dat wanneer ik een duif zie… Juist! Direct een link leg 😉
Dank je wel voor de leuke dagen en wie weet tot ziens!”

“Hallo Helena, alles is prima verlopen op de conventie. 2 dagen lang een relaxte en gemoedelijke sfeer. Het Barkley Bunch duo heeft daar zeker toe bijgedragen. Van zowel van de standhouders als de bezoekers hebben we alleen maar positieve geluiden gehoord.

Bedankt voor de prettige samenwerking.”

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina