Percussie op diverse voorwerpen

Percussie act Kliko Beats / Steely Beats

Percussie openingsact met twee professionele slagwerkers die op spectaculaire en ludieke wijze kliko bakken bespelen. Perfecte act tijdens evenementen in thema ‘duurzaamheid’, ‘schoon houden stad’ , etc.. Als ‘schone’ en ‘duurzame’ act op kliko’s in verschillende kleuren. Bijvoorbeeld als act met als onderliggende boodschap bewustwording voor het milieu. Zie filmpje hiernaast.

Reacties klanten:
Ik wil jullie en de mannen van Klikobeats nog heel erg bedanken voor gisteravond. Mede dankzij hen was het pitch-event ‘Het beste idee voor een schone stad’ een groot succes! We hebben veel complimenten gekregen vanuit het publiek en ook vanuit de gemeente.”
Het is allemaal goed verlopen en dankzij de Kliko Beats was er een goede “buzz”. Erg blij mee! Veel positieve feedback gehoord, en erg prettig schakelen met de heren.

‘Steely Beats’- percussie act op stalen voorwerpen

Deze percussie act kan ook uitgevoerd worden als ‘Steely Beats’ op allerlei alternatieve klinkende materialen en percussie instrumenten. Van stalen olietonnen (olievaten), tot motorkap, autodeur, auto velg, kettingen en ander klinkend staal!

Energieke drum act die perfect in te zetten is voor bijvoorbeeld de opening van een pand – middels een grote symbolische sleutel die uit een ton tevoorschijn kan komen of druk op een rode ‘start’-knop waarmee de directeur of burgemeester of wethouder of …. symbolisch de ‘start’ van de bouw of het project of wat dan ook kan inzetten op ceremoniële wijze.

Ook mogelijk op begeleidende tape, voor nóg meer impact indien nodig voor bijvoorbeeld groot publiek vanaf 250 personen, waarbij de drums ook dienen te worden uitversterkt. Dan wel extra techniek nodig zoals microfoontje op statief, 2 floormonitors of in-ear monitors en zaalgeluid en mixer.

Ook te boeken als mobiel percussie duo ‘Follow me’. Met trommels om hun nek, aangepaste kleding (helemaal wit, in bepaalde kleur, strak in pak of in T-shirt met ‘Follow Me’) bewegen zij zich tussen de gasten die vervolgens met veel tam tam, maar op ludieke wijze, naar een centrale plek of andere zaal gebracht worden.. Klik hier voor meer informatie.

Percussie act in thema BOUW: op olievaten, bouwemmers, betonmolen, kruiwagen….

Percussie act olievaten met reactief LED licht en LED drumwall al dan niet met opspattend water, als energieke aftrap van een feest!

Percussie act als mobiele act om mensen van A naar B te brengen ‘rattenvanger van Hamelen’ …

Drie van de beste breakdansers van Nederland met twee van Nederlands beste slagwerkers op percussie-instrumenten en drumstellen, geven een super energieke, spectaculaire dance show die perfect in te zetten is als bijvoorbeeld feestelijke opening van uw evenement of als energiek intermezzo tijdens een diner.

  • Steely Beats met een percussie act
Beoordeel pagina