Percussie workshop

Percussie workshop van Marnix – teambuilding

Percussie workshop: TEAMBUILDING

Percussionist Marnix verzorgt een leuke teambuilding activiteit, een creatieve workshop. het is leuk, leerzaam en inspirerend voor vrouwen én mannen. Binnen tien minuten ben je aan het spelen, ook al heb je nog nooit muziek gemaakt met elkaar. En of je nou met 10 of 600 deelnemers aan de slag gaat: wij zorgen voor een professioneel percussie-instrument voor elke deelnemer. En Marnix heeft zelfs voor een zaal met 1500 deelnemers gestaan!

Percussie workshop op locatie

De percussie workshop kan op elke locatie in Nederland plaatsvinden. Het kan op onze vaste locatie in Amsterdam, maar dankzij onze jarenlange ervaring kennen we heel veel locaties waar een percussieworkshop kan worden gegeven, bijvoorbeeld in combinatie met een dag vergaderen en een lunch, borrel of diner.  Amsterdam is de thuisbasis, maar we komen écht overal, van Utrecht tot Maastricht, van Rotterdam tot Zwolle en van Den Bosch tot Arnhem. Ook bij jou op kantoor of in het bedrijf.

Inspirerend, leuk én verbindend

Een percussie workshop van Marnix is een inspirerende activiteit die jou en je collega’ s een verfrissende energie geeft die nog lang na kan werken. Een spontane jamsessie bij de koffieautomaat is dan ook niet helemaal uit te sluiten.
Een percussie workshop is ook leuk en leerzaam. Het nuttige wordt met het aangename wordt verenigd. Al spelend, lerend en lachend aan teambuilding werken.

Een percussie workshop is een onvergetelijke ervaring en een bijzondere manier van verbinden. Samen een samba-groove leren spelen is tenslotte geen ‘business as usual’.

Of je nou treinmonteur, advocaat of administratief medewerker bent; een percussie workshop geeft elke deelnemer een kick. Iedereen (ja iedereen!) heeft ‘iets’ met muziek. En het maakt echt niet uit of je ooit al een djembé hebt bespeeld, altijd en eeuwig op de tafel zit te trommelen of gewoon nog nooit muziek hebt gemaakt; je hoeft geen muzikale ervaring te hebben voor deze originele teambuilding activiteit.

Een percussie workshop van Marnix is een unieke ervaring die iedereen lang zal bij blijven.

  • Teambuilding activiteit
  • Teambuilding activiteit
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina