Gastvrouw Katelijne van Otterloo

Presentatrice – gastvrouw – lady speaker

De charmante presentatrice / gastvrouw en jazzzangeres Katelijne van Otterloo is een graag geziene master of ceremony of lady speaker op bedrijfsevenement, gala diner, award uitreiking of jubileum viering. Zij kan daarbij ook een dubbelrol vervullen als zangeres met haar live band (duo, trio, kwartet of kwintet).

Als gastvrouw leidt Katelijne de gasten op een professionele en ontspannen manier door het programma, kondigt sprekers, artiesten en optredens met verve aan en kan ook een interview doen met bijvoorbeeld de directeur als variant op een speech van de directeur. De rol als ceremoniemeester is haar op het lijf geschreven.

Eind jaren 90 was zij dagelijks als presentatrice op TV te zien in het prime-time SBS6 programma EXPLOSIEF in duo presentatie met Jeroen van der Boom.

Unieke combi: presentatrice én zangeres

De zingende gastvrouw! Een uniek optreden. Een mooie combinatie.
Een bijzondere combinatie is te maken met deze presentatrice als jazz zangeres. Tussen alle speeches door kan zij met haar begeleiders op gitaar en/of piano en bas en/of drums ook voor de perfecte sfeervolle pop-jazz (achtergrond-)muziek zorgen of een mini-concert geven met een speciaal voor het evenement samengesteld muzikaal programma. Zie ook haar eigen website www.katelijne.nl

Katelijne van Otterloo is van alle markten thuis, hiernaast een filmpje waar ze een concert geeft met haar trio en backingvocal is bij een concert van het Metropole Orkest met gast-fluitist Thijs van Leer.

Haagse Rode Kruis Gala (2008)
Van Lanschot Masters (2008) – 3 daags Golfevent
Doop schepen (Moerdijk) (2009)
IT awards uitreiking (2009)
Accenture personeelsfeest – Kurhaus (2009)
Meerbusiness Award gala diner (2009 / 2010)
SH&M (Stichting Hout en Meubel)  (2010)
E-on familiedag  (2010)
Essent – PowerHouse Kick off  (2010)
Mokveld Valves B.V. – eindejaarsfeest (2010)
Doop grootste binnenvaartschip de Vorstenbosch  (2011)
BCC personeelsfeest  (2011)
Royal Bank of Scotland officiële opening pand met de minister Financiën Jan Kees de Jager (2011)
Royal Bank of Scotland personeelsfeest met uitgebreid avondvullend programma  (2011)
Ankerpoort personeelsfeest, Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen (2011)
Internationaal Gala diner, Scheepvaartmuseum Amsterdam (icm met duo optreden) (2016)
”Lieve Katelijne, we hebben woensdag enorm van je genoten: wat zag je er ook mooi uit!! Ik wil je onze complimenten overbrengen en je heel hartelijk bedanken voor al je moeite, je energie en inspiratie: een fantastische klus geklaard!” Anne Schoute, Rode Kruis Den Haag

Wij hebben Katelijne van Otterloo enkele keren mogen inhuren als presentatrice en als jazz zangeres via Artiestenburo van Otterloo. Zij heeft met haar professsionele bijdragen en artistieke optredens ieder MeerBusiness Event zeer succesvol neergezet. Chapeau!” René Janssen, oprichter en bedenker van MeerBusiness

Naast presentatrice of gastvrouw is Katelijne van Otterloo ook een overtuigende pop-jazz zangeres met groot improvisatievermogen en onderscheidende performance. Een charmante personality die en met veel gemak en beeldend zingt. Prachtige sophisticated jazz en popjazz voor op de achtergrond tijdens het diner bijvoorbeeld, maar ook als energiek, muzikaal intermezzo tijdens uw evenement.
Katelijne van Otterloo ladyspeaker
  • Katelijne van Otterloo presentatrice - gastvrouw - ladyspeaker
  • Katelijne van Otterloo presentatrice - gastvrouw - ladyspeaker
  • Katelijne van Otterloo popjazz duo 2018
Katelijne van Otterloo popjazz duo 2018
5 (100%) 1 vote