Saxofonist Stan DJ sax jazz trio met saxofoon

Saxofonist Stan bij DJ of met jazz trio Stan

The band was fantastic! Thank you once again for all your help in sourcing! Extremely professional and beautiful songs!”

Saxofonist Stan studeerde cum laude af aan het conservatorium van Amsterdam en is een veelzijdig muzikant. Hij speelt de heerlijkste jazz met zijn jazz trio, jazz kwartet of jazz kwintet, maar kan ook lekker scheuren op zijn saxofoon wanneer hij als solist speelt bij een DJ of juist samen met een DJ zorgen voor een fijne lounge sfeer tijdens uw receptie of borrel.
Ook voor feesten in bijvoorbeeld thema Great Gatsby – jaren 20 – of jaren 30 en 40, is hij perfect in te zetten, solo dan wel als gast solist dan wel met zijn eigen jazz combo.

Professionele saxofonist, talentvol, flexibel, beschaafd én met de goede looks!

Jazz trio met saxofoon

Saxofonist Stan is te boeken met zijn trio met contrabas en drums en speelt swing muziek uit de hoogtijdagen van de jazz. Denk aan de 40’s en 50’s en de beroemde Blue Note platen. Ook van wat zwoele bossa nova’s zijn ze zeker niet vies!
Uiteraard kan het trio ook aangepast worden door in plaats van de drummer een pianist of gitarist in te zetten, zodat het nog iets beter op de achtergrond
kan blijven tijdens bijeenkomsten, recepties, borrel of diner waar het echt wat zachter moet zijn. Semi-akoestisch!

Jazz duo Stan & Ties: saxofoon en contrabas

Stan & Ties, een jazz duo dat mooie, relaxte jazz stukken speelt. Ze schilderen als het ware met mooie klanken en melodieën om uw wat intiemere evenement mooi muzikaal in te kleuren.

  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 2 votes