Selecteer een pagina
Add to Wishlist

THE BROTHERHOOD – DJ Saxofoon duo

THE BROTHERHOOD – DJ Saxofoon duo

Add to Wishlist

THE BROTHERHOOD DJ sax duo kreeg o.a. deze review:
Dankjewel voor jouw mailtje. We hebben er inderdaad ongelofelijk van genoten – en we zijn nog steeds aan het nagenieten van het onvergetelijke evenement!
De Brotherhood hebben inderdaad voor een knallende party gezorgd. Een grote DANK JE WEL hiervoor!”
“Ontzettend bedankt voor het optreden van de broers Brotherhood! De mooie reacties blijven maar binnenstromen… ik zou ze ook graag op mijn eigen bruiloft inzetten volgend jaar!”

THE BROTHERHOOD wordt vertegenwoordigd door twee broers – Mees en Stan – op ‘decks and sax’. Een sensationeel DJ-Saxofoon duo, strak in pak dat zich onderscheidt door hun aanstekelijke energie, hun stralende performance en de onmiskenbare connectie die ze op het podium delen, waardoor ze van elke show een onvergetelijke ervaring maken! Deze muzikale broers staan bekend om hun creatieve overgangen tussen verschillende muzikale genres, van disco tot hitjes van nu en van jazzy lounge tot house muziek. Of het nu gaat om een intieme setting, borrel of diner waar ze voor relaxte achtergrondmuziek zorgen of om een energieke dance party, THE BROTHERHOOD weet hoe ze een sfeer kan creëren die zowel passend, boeiend als opwindend is.

De zorgvuldig samengestelde mixen van DJ Mees zorgen voor een pulserend ritme dat de mensen in beweging krijgt, terwijl Stan op zijn tenorsaxofoon een soulful en melodieus element toevoegt dat de muziek naar nieuwe hoogten tilt. Sinds hun oprichting hebben Stan en Mees opgetreden op tal van prestigieuze locaties en evenementen en zijn zij zeer geliefd bij een breed publiek.

Zeer allround DJ sax duo met breed repertoire in diverse genres

Het repertoire strekt zich uit van rijke, originele lounge-jazz naar Hedkandi en Ibiza lounge voor een heerlijke zomerse sfeer op het terras of in een beachclub. Maar ook is THE BROTHERHOOD als geen ander in staat om een goede sfeer tijdens een receptie of diner neer te zetten. Ze kunnen het volume perfect in de gaten houden en Stan kan zelfs akoestisch spelen als hun optreden écht als achtergrondmuziek moet fungeren. Als gasten enthousiast worden en toch even lekker willen dansen, dan schakelen deze knappe broers moeiteloos over naar meer upbeat dance repertoire to pump up the party!

 

THE BROTHERHOOD als mobiele act / locaties met dB-limiet

Met de zeer originele, ludieke én creatieve mobiele kliko-booth-speaker, is dit duo verplaatsbaar op locatie. Een mooie blauwe kliko met daarin een geweldige speaker gebouwd, met genoeg volume voor een bijeenkomst tot 70 personen. Stan op sax zal dan akoestisch spelen. Dus ook mobiel inzetbaar op bijvoorbeeld foodtruck events, borrel waarbij geen techniek aanwezig is en voor kleinere gezelschappen.
Maar ook ideaal voor locaties met een GELUIDSBEPERKING! Zij hebben een professionele dB-meter altijd bij zich om de maximaal toegestane dB’s niet te overschrijden.
Uiteraard kan DJ Mees een extra microfoon met snoer meebrengen, voor een eventuele speech.

DJ saxofoon duo THE BROTHERHOOD JAMES BOND themafeest

Deze twee muzikale, good looking brothers op ‘sax and decks’ passen perfect op een after party van een James Bond thema avond! Strak in pak of smoking, met de smooth & cool moves die bekend zijn van Bond, veroveren zij de gasten en laten gasten shinen op de dansvloer! (zie ook derde filmpje op deze pagina)

THE BROTHERHOOD voor Party of Festival!

THE BROTHERHOOD dj sax duo is ook een graag geziene act op dansfeesten, party’s en festivals. Vraag Buro van Otterloo naar de vele mogelijkheden om ook deze act nog meer kracht bij te zetten met randentertainment als Schitterende steltenlopers, Visual LED poi show, live percussion, luchtacrobatiek etc. etc. Mocht u bijvoorbeeld specifiek jaren 80 en 90 muziek willen horen, of de populaire hedendaagse muziek voor de jongeren, dan is DJ Mees daar ook de perfecte DJ voor. Hij heeft een zeer ruime repertoire-kennis en zet deze graag in om het evenement tot een succes te maken.

THE BROTHERHOOD DJ saxofonist duo met kliko speaker