3Violas eigentijds klassiek strijk trio

Viool trio 3VIOLAS – altviolisten trio

Viool trio 3Violas – letterlijk 3 altviolen – wordt dus ook gevormd door 3 jonge, getalenteerde, gedreven altviolisten die eigentijdse arrangementen spelen van bekende nummers uit alle tijden en stijlen. Dti viool trio bestaat uit 3 jonge musici die allen klassiek altviool studeerden aan het conservatorium in Amsterdam, waar zij elkaar hebben leren kennen.
Naast hun opleiding in de klassieke muziek, hebben zij ook een grote liefde voor vele andere muziekstijlen en zich daarin verdiept. Om deze muziek mix ook te kunnen laten horen op podia, hebben zij 3Violas in 2015  opgericht, waarmee ze diverse miniconcerten geven.

Viool trio met hedendaagse arrangementen voor 3 altviolen

Viool trio 3Violas maken strijkersarrangementen gebaseerd op bekende nummers uit alle tijden en genres. Zo speelden ze op het Bachelor eindexamen van Geerten Feller een arrangement op basis van het nummer ‘One’ van Swedish House Mafia, dat in 2010 een grote house hit was! In de video hiernaast zijn fragmenten hiervan te zien en te beluisteren.

Viool trio 3Violas wordt gevormd door de inmiddels goed bevriende altviolisten Geerten Feller, Floris Faber en Hessel Moeselaar.
Deze heren musici zijn constant bezig hun repertoire uit te breiden met ‘out of the box’- arrangementen van verrassende nummers.

  • 3Violas strijk trio op altviolen
  • 3Violas strijk trio
  • 3Violas strijk trio
  • eigentijds klassiek trio
Beoordeel pagina