Grondacrobatiek openingsact Out of the Box

Grondacrobatiek openingsact
met contorsioniste / handstand specialiste

Grondacrobatiek openingsact ‘OUT OF THE BOX’

De openingsact ‘Out of the Box’ is een onwaarschijnlijk bijzondere grondacrobatiek act met een zwarte kist. Zinderend spannend op nog geen m2…Renske start in de kist en komt op een ludieke wijze tevoorschijn waarbij zij het publiek gedurende de act verbaasd met ogenschijnlijk onmogelijke poses. Dit is een creatieve contorsie act om niet snel te vergeten. Zie een video van deze grondacrobiek act hiernaast.

Vice Wereld Kampioene turnen
8 Jaar lang vertegenwoordigde Renske Nederland bij internationale turnwedstrijden. Haar beste prestaties behaalde zij in 2001 en 2002. Ze werd Vice Wereld – en Europees Kampioene op het onderdeel brug met ongelijke leggers. Dit was de eerste WK medaille voor het Nederlandse dames turnen sinds 1903.

Van topsporter naar topartiest in (grond-)acrobatiek!

Na het WK in 2003 besloot Renske te stoppen met de topsport. Ze startte hierna met het creëeren van speciale showacts om mee op te treden. Al snel werd Renske vervolgens benaderd door een gerenommeerd acrobatisch theatergezelschap waar ze trainingen ging volgen in allerlei circusdisciplines. Binnen een half jaar was ze klaar om ook binnen dit team te werken in voorstellingen. Er volgden vele optredens in binnen- en buitenland.

Renske treedt sinds 2003 op met haar eigen solo-acts. Haar indrukwekkende optredens in lucht- en grondacrobatiek worden sindsdien vaak ingezet als onderdeel van officiële openingen, bedrijfsevenementen, (theater) voorstellingen, concerten en vele andere evenementen.

Renske haar passie voor acrobatiek en turnen is op 5-jarige leeftijd begonnen bij de gymvereniging DVV in Noord-Scharwoude. Na hier een paar jaar met veel plezier geturnd te hebben werd haar talent opgemerkt door top-turncoaches en zo rolde ze in de wereld van topsport.

  • Showacrobatiek van Adonis is een zeer energieke, elegante en krachtige openingsact, intermezzo of energizer tijdens uw bedrijfsevenement.
  • Deze bijzondere grond-acrobatische contorsie – handstanden act is een versmelting van verschillende hoogstaande technieken op prachtige creatieve en stijlvolle wijze.
  • Speciaal voor bijzondere gelegenheden zijn er unieke en originele luchtacrobatiek acts die zich perfect lenen als intermezzo, openings- of slotact. Zo kan er champagne worden geschonken vanuit de lucht, zijn er duo acts, kerstacts etc.
  • Contorsie openingsact
  • Contorsie openingsact
  • Contorsie openingsact
3 (60%) 1 vote