Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Anne Chris zangeres jazz

Anne Chris zangeres jazz

Add to Wishlist

Anne Chris is een getalenteerde professionele en charmante zangeres die uitstekend inzetbaar is voor stijlvolle jazz en easylistening achtergrondmuziek voor diverse gelegenheden. Ze kan haar live begeleiding afstemmen op het soort evenement en gelegenheid, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Bijvoorbeeld als piano-zang duo of gitaar-zang duo maar ook met hele band.

 

Zangeres / pianiste Anne Chris (vocals & piano)

Deze veelzijdige zangeres is ook in te zetten als zangeres/pianiste waarbij ze zichzelf begeleidt op piano. Voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens lunch, borrel, receptie op diner.
Zie ook video op de website.

 

Allround zangeres Anne Chris als huwelijkszangeres

Anne Chris is een graag geziene live artiest tijdens huwelijksceremonies, bruiloft recepties en huwelijksdiners.
Solo achter haar piano, of in duo met gitarist of pianist, of in trio. We bekijken jullie wensen en stellen dan een passend ensemble samen.

 

Anne Chris biografie

In 2003 startte Anne Chris haar carrière met een optreden op het North Sea Jazz festival. Men kan een  slechter debuut bedenken! Muzikaal omnivorisch als Anne Chris is, deed ze in 2005 een tour door Marokko met gitarist Jan Wouter Oostenrijk. Anne Chris nam ook deel aan het illustere damestrio Sister Bop, tourde met haar band door de Nederlandse theaters in het seizoen 2007-2008 met op het affiche o.a. ook het Concertgebouw. Anne Chris heeft inmiddels twee CD’s gemaakt en een keur aan optredens gedaan met verschillende Nederlands beste jazz musici. Maar ook in het lichtere genre is zij een goede zangeres, charmant, flexibel en in verschillende bezettingen te boeken.

 

Andere jazz ensembles:
Pop-jazz zangeres Katelijne van Otterloo – in duo, trio, kwartet of kwintet. Een charmante, veelzijdige zangeres brengt poppy jazz en jazzy pop, latin jazz en souljazz.
Jazz Duo of Trio saxofonist Stan saxofoon, gitaar en contrabas. De bekende jazz standards subliem gespeeld!
Crooners Echo: jazz kwartet met Paul van Kessel: Soulful jazz en blues zanger/gitarist met begeleiding van piano, bas en of drums
Jazz Trio Piero Bianculli: Zowel achtergrond jazz en popjazz als concertant, virtuoos optreden! Piano, contrabas, drums en/of gitaar