Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Bedrijfsmuziek op maat

Bedrijfsmuziek op maat

Add to Wishlist

Bedrijfsmuziek op maat componist muziekproducent Bas van Otterloo

 

Bedrijfsmuziek op maat, gecomponeerd en/of geproduceerd voor uw evenement!
Artiestenburo van Otterloo is uw partner voor maatwerk entertainment en producties op maat, ook als het om muziek op maat gaat. Met onze eigen componist, arrangeur, studiotechnicus én musical producer Bas van Otterloo, bieden wij vele mogelijkheden. Denk aan een speciaal thema dat u kracht wil bijzetten met een openingsact op maat, met bijpassende muziek en/of audio effecten.
Ook op maat gemaakte filmmuziek en bedrijfsmuziek, speciaal gecomponeerd en geproduceerd bij uw promotievideo of videopresentatie verzorgen wij in de hoogste kwaliteit, met of zonder live gespeelde muziek.

Bas van Otterloo is een ervaren componist / musicus die al diverse Nederlandse speelfilms van unieke muziek composities heeft voorzien, live gespeeld door het Metropole Orkest, strijkkwartet, ritmesecties en deels ook ‘digitale’ muziek. Ook heeft hij voor vele van onze openingsacts de muziek geproduceerd. Zoals voor StringCats Electric Violin Duo, percussie acts, en diverse eenmalige op maat gemaakte openingsshows en themafeesten.

 

Muziek op maat voor opening pand, openingsshow, TV reclame, bedrijfspresentatie

Hiernaast staan filmpjes van muziekproducties van Bas van Otterloo:
Muziekproductie met deels nieuwe composities tijdens de heropening van Landgoed Huis de Salentein in Nijkerk. (Bas speelt zelf ook live mee in deze uitvoering op zijn contrabas, zie filmpje)
Muziek op maat bij deze bijzondere ‘onder water’ show ‘Ocean Tale’ tijdens een evenement voor 2000 gasten. Compositie muziek voor TV-programma, leaders en bumpers

Componist Bas van Otterloo componeerde een speciale serenade voor piano (Michiel Buursen) en strijkkwartet (Kenzo strijkkwartet ) voor een 50 jarige in opdracht – op aanraden van filmproducent Rob Houwer (Soldaat van Oranje, Turks Fruit e.a.) voor wie Bas van Otterloo ook de muziek schreef van zijn laatste 2 films.
Filmmuziek geschreven door Bas van Otterloo, uitgevoerd door het Metropole Orkest. De ‘aftiteling’ met alle kenmerkende muziekthema’s.
Film van Rob Houwer: Het Woeden der Gehele Wereld (naar het gelijknamig boek van Maarten ‘t Hart)

Muziek producties / bedrijfsmuziek op maat / voice over

CD producties op maat, bedrijfsmuziek, composities in opdracht, voice over
Buro van Otterloo maakt met haar muziekproducent en componist /arrangeur Bas van Otterloo orkestbanden voor openingsact of show op maat of orkestbanden voor artiesten en musici evenals begeleidende muziek voor bedrijfsfilms of spotjes, ook muziek in opdracht gecomponeerd, opgenomen en geproduceerd. Dit alles in onze eigen muziek studio!
Tevens hebben wij ruim ervaring met de productie van orkestbanden van bestaande nummers voor het laten inzingen van een lied op maat door personeel van uw bedrijf.

Er is een toenemende vraag naar maatwerk op het gebied shows en bedrijfspresentaties waarbij ook muziek uniek en sprekend moet zijn. In samenwerking met componist / producer Bas van Otterloo, kunnen wij uw speciale muziek produceren. Tegen uitstekende prijs-kwaliteit verhouding! Of het nu gaat om ondersteunende muziek bij uw bedrijfsvideo, een uniek compositie bij een openingsact met live artiesten of zelfs een speciale compositie voor een jubilaris (desgewenst ook live uitgevoerd tijdens het evenement), wij kunnen scherpe prijzen bieden voor kwalitatief hoogwaardige muziek producties.
Samen met uw collega’s komt u in onze muziekstudio het lied oefenen en inzingen of inspelen. Hiervan maken wij een professionele opname, mix en master en produceren wij voor u – indien u nog met CDtjes zou willen werken – het aantal exemplaren dat u wenst. Uiteraard ook mogelijk alleen een digitale versie te ontvangen. Een heel bijzonder en uniek relatiegeschenk bijvoorbeeld ter gelegenheid van een afscheid van de directeur of een jubileum viering of een opening van een pand etc. etc.https://www.burovanotterloo.nl/wp-content/uploads/2018/01/Bas-van-Otterloo-componist-muziekproducent-750×250.jpg