Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Maatwerk entertainment

Maatwerk entertainment

Add to Wishlist

Maatwerk entertainment voor officiële ceremonie of speciale gelegenheid. Artiestenburo van Otterloo is hiervoor uw betrouwbare partner. Entertainment concepten en producties op maat. Wij denken graag met u mee om een themafeest tot in de puntjes tot haar recht te laten komen.  Met bijvoorbeeld bijzondere acts in thema, een hele dinershow op maat, met een ode aan de directeur of door een lied op maat te schrijven, een openingsshow, openingsact of met een openingsstunt voor uw bedrijfsevenement.

Wij produceren zelf voor u een openingsshow of openingsact op maat. Heeft uw evenement een bepaald thema dan creëren wij de perfect passende act met orkest of luchtacrobatiek, met dans, ballet of bekende artiesten al dan niet met live begeleidingsorkest, of ander soorten artiesten. Maar ook voor maatwerk entertainment als filmmuziek en bedrijfsmuziek op maat hebben wij nauwe contacten met steengoede componisten en arrangeurs…Buro van Otterloo draagt zorg voor de gehele pre-productie, uitvoering en regie van dit maatwerk entertainment.

 

Pitch Stress? Wij zijn uw ‘Pitch Partner’ met maatwerk entertainment

Artiestenburo van Otterloo is uw pitch-partner met maatwerk entertainment en helpt u graag met het afstemmen op de juiste frequentie door middel van een creatief entertainment concept binnen thema en budget. Wij kunnen écht een bijdrage leveren aan de optimale inzet van entertainment op evenementen wat uiteindelijk moet leiden tot een winnend pitchconcept!

En als u de pitch – samen met ons – heeft gewonnen leveren wij ook de artiesten en acts. Wint u de pitch niet, dan zijn er geen kosten verbonden aan ons werk en advies. Als uw persoonlijke event entertainment pitcher, bieden wij een fantasierijke vierde dimensie aan uw evenement met eventueel maatwerk entertainment.

Maatwerk entertainment voorbeelden

Openingsact thema water, zee, elements: 

Maatwerk producties nautisch

 

De show Ocean Tale, een Disney-achtige water showact voor 2000 gasten waarvan deels kinderen, verstandelijk gehandicapten en hun ouders en begeleiders. Een prachtige en kleurrijke show die geschikt is als openingsact of intermezzo tijdens groots evenement. In de OCEAN TALE show staat de onder water wereld centraal en komen verschillende disciplines aan bod, zoals dans, acrobatiek en live muziek.

 

Show op maat voor Viking Cruises in de Koepelkerk in Amsterdam

Maatwerk producties
Bijzondere en diverse show met balletdanseres, tango danspaar, Cats dansgroep, jaren 20 danseressen en zanger, opera zangeressen en zanger en indrukwekkende lichtshow.

 

Shows in Schloss Basthorst, Duitsland
Bij de openingsshow kwam de gevel van dit stoere slot tot leven met een prachtige lichtshow, schaduwdansen door contorsionistes in de ramen (helaas niet te zien in het filmpje!) met acrobates en sopraan op het bordes.

 

Openingsact met Hollandse artiesten voor die Grühne Woche in Berlijn

Maatwerk producties die Grühne Woche

 

Met o.a. Petra Berger, Frans Bauer, Leona, een heel koor, en nog vele andere artiesten, dansers en sublieme lichtshow!

Een jaar later was er op hetzelfde slot een afsluitingsshow. Deze was wederom op maat gemaakt, met sopraan Isabella, het StringCats Electric Violin Duo en mooie verlichting voor een bijzonder en intiem effect. Opening Huis de Salentein – eigentijdse Liber Tango (Piazolla)
Op 18 mei 2010 werd het kasteeltje in Nijkerk – genoemd Huis de Salentein – officieel heropend. In opdracht van Marianne Severein (B&S Event Innovators) maakte Artiestenburo van Otterloo een speciale productie op maat met maatwerk entertainment in het thema Argentinië en ‘het tot leven brengen van Huis de Salentein’.
Met een eigentijdse bewerking van het beroemde stuk Liber Tango van Astor Piazzolla, gearrangeerd en geproduceerd door Bas van Otterloo, speelden diverse live musici mee. Uit de ramen, tussen de kantelen en uit het torentje kwamen de herauten en live musici op contrabas, bandoneon, gitaar, viool en sopraan tevoorschijn. Een hele bijzondere en geslaagde, prachtige openingsceremonie was het gevolg.

 

Flying fairy act op maat
Een vliegend elfje door de hele dinerzaal. Maatwerk entertainment voor het gala diner van Viking River Cruises na de doop van 10 longships. Thema van dit evenement was feeëriek en sprookjesachtig…

 

Producties, muziek en entertainment op maat

Interactief cabaret op maat
Interactief cabaret bijzonder geschikt als ijsbreker tijdens informeel ontvangst of diner of als afsluitende act na een congres. Aan het eind van het congres kan de dag worden ‘samengevat’ op een ludieke, geestige, muzikale wijze door cabaretier Coen Jutte.
Reactie klant (ING) “Onze directeur was helemaal enthousiast van het optreden van Coen en de commissieleden ook. Nogmaals dank voor je inzet en goede voorbereiding, Coen! En graag tot een volgende keer.”

Een lied op maat geschreven
Uniek en memorabel is ook een optreden van bijvoorbeeld het duo Donna e Mobile. Dit is harpiste Rose samen met een zangeres. Zij kunnen een persoonlijke aubade maken, een lied speciaal geschreven voor de gelegenheid, waarbij een moment of persoon in de spotlight wordt gezet. Bijvoorbeeld een jubilaris, scheidend directeur of een jarige!

Muziekproducties op maat, bedrijfsmuziek, composities in opdracht, voice over
Buro van Otterloo maakt met haar muziekproductie afdeling VOMP (Van Otterloo Music Productions) en eigen muziek studio, orkestbanden voor openingsact of show op maat of orkestbanden voor artiesten en musici evenals begeleidende muziek voor bedrijfsfilms of spotjes, ook muziek in opdracht gecomponeerd, opgenomen en geproduceerd.
Tevens hebben wij ruim ervaring met de productie van orkestbanden van bestaande nummers voor het laten inzingen van een lied op maat door personeel van uw bedrijf.

Er is een toenemende vraag naar speciaal voor uw bedrijf gecomponeerde muziek en tekst op maat. Samen met uw collega’s komt u in onze muziekstudio of nemen wij onze mobiele studio naar uw locatie alwaar we samen het lied oefenen en inzingen of inspelen. Hiervan maken wij een professionele opname, mix en master. Een heel bijzonder en uniek relatiegeschenk bijvoorbeeld ter gelegenheid van een afscheid van de directeur  of een jubileum viering of een opening van een pand etc. etc.

Componist Bas van Otterloo componeerde een speciale serenade voor piano en strijkkwartet ( Kenzo strijkkwartet ) voor een 50 jarige in opdracht op aanraden van Rob Houwer voor wie van Otterloo ook de muziek schreef van zijn laatste film.