Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Digitale karikaturist / sneltekenaar

Digitale karikaturist / sneltekenaar

Add to Wishlist

Sneltekenaar Bram zet het model binnen 3 minuten (of 10 minuten indien in full color, digitaal) geweldig gelijkend neer met een vrolijke, humoristisch touch!
Bijzonder aan karikaturist Bram is dat hij de opvallende dingen van het gezicht van mensen niet ‘lelijk’ uitvergroot, maar iedereen in zijn waarde laat. ZIe het filmpje hiernaast. Voor online én digitale sneltekenaar Bram klik hier

Onder de tekenstift van digitale karikaturist Jeroen ondergaat u geleidelijk een metamorfose. U ziet er uiteindelijk uit zoals u nooit heeft willen weten. Maar…..wel dusdanig humoristisch dat de omstanders slechts nog een wens hebben: net zo grappig afgebeeld te worden als u! Daarbij krijgt het model als ‘troost’ zijn mooie én gelijkende digitale tekening mee naar huis. Zie de foto’s met model hiernaast, allen van de hand van Jeroen.

 

Karikaturist met digitale karikatuur tekeningen

De digitale karikaturen worden met een elektronische pen getekend op een ruim tekenscherm. Er is tevens nog een tweede monitor van 27’’ opgesteld, zodat het publiek ongehinderd mee kan kijken naar het ontstaan van de digitale karikatuur tekening. De karikaturen worden altijd in full color getekend, geprint en vervolgens aan de geposeerden meegegeven in een luxe A5 passe-partout.

Teksten of bedrijfslogo’s kunnen probleemloos mee geprint worden! Tevens krijgt de opdrachtgever na afloop een cd-rom met daarop alle getekende karikaturen zodat men ze later kunnen downloaden.

Dit alles in +/- 7 minuten per digitale karikatuur tekening. Een goede gelijkenis met gevoel voor detail en humor behoren tot de prioriteiten van de digitale karikaturist (sneltekenaar), wat de sfeer ten goede komt. Want de karikatuur tekeningen zorgen voor de nodige hilariteit bij de toeschouwers.

De digitale karikaturen zijn niet alleen door hun treffende gelijkenis en humoristische karakter een leuk cadeau om mee te geven, maar óók voor de toeschouwer een plezier om naar te kijken. Het ijs wordt al snel gebroken op een evenement waarbij de gasten elkaar niet kennen of zelfs elkaars taal niet spreken!

Digitale tekenapparatuur op één plek

Sneltekenaar Jeroen kan dus naast het traditionele karikatuur tekenen op papier ook deze mooi full color digitale karikaturen vervaardigen. Bij digitaal sneltekenen is in verband met de kwetsbaarheid van de apparatuur wel een vaste plek vereist. Bij het traditionele sneltekenen kan de sneltekenaar steeds een ander plekje opzoeken.

Deze kunstenaar heeft in ieder geval een tafel nodig en  2 stoelen en de vaste plek dient in de nabijheid te zijn van een stopcontact. Hij werkt op 2 grote schermen zodat gasten van alle kanten kunnen meekijken en  – genieten!

Met een digitale karikaturist biedt u een unieke teken attractie aan op uw party of evenement, terwijl u uw gasten een originele herinnering hieraan meegeeft. Een geslaagde act voor: beurspromotie, openingen, winkelcentra, bedrijfstrainingen, congressen e.v.a. festiviteiten.

Meer randentertainment bij Buro van Otterloo: