Toiletdames act

Toiletdames act – voor een zonnig toiletbezoek

Reactie (steeds weer terugkerende) klant: “De dames hebben het weer erg goed gedaan! Leuke reacties van de opdrachtgever gehad!! Helemaal top dus! Erg geslaagd event geweest en dus iedereen blij. Hartelijk dank voor jullie hulp en graag weer tot de volgende keer.

Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een toiletruimte waar gasten blij worden, waar mensen met een heerlijk positief gevoel vandaan komen. Een ‘verlicht’ toilet waar mensen zelf ‘verlicht’ van worden – een ludieke act door 3 toiletjuffrouwen met een vette knipoog naar spiritualiteit. Niet geheel verwonderlijk dat de kleur van de zon hier de boventoon zal voeren!

Toilet verlichting bestaat uit drie toiletdames die naast het poetsen van de toiletten ook de gasten zullen entertainen, complimenten zullen geven en zullen motiveren om de ‘verlichting’ door te geven. Er liggen wat lekkernijen en opfrissertjes op de gezellig aangeklede toilettafel en klinkt er zachtjes vrolijke muziek over de zon…

Special act ‘de Toiletverlichting’: Complimenten voor en door de gasten!
De juffrouwen zullen op vaste tijden diepgaande verlichting geven in de vorm van complimenten.
Twee juffrouwen geven 1 persoon ongeveer 3 minuten lang complimenten, derde juffrouw blijft overige activiteiten doen en mensen uitnodigen voor de complimenten sessie.
Afhankelijk van de totale tijdsduur op locatie zal er 4 x 20 min diepgaande verlichting zijn.

De tijden van de ‘diepgaande’ verlichting geven zij op diverse plaatsen aan in de vorm van bordjes met (grappige) en zonnige spreuken.

Aanvullende info:
Speelduur van de act is maximaal 3 uur.
Ter plaatse moet het wel geluidschuw zijn, zodat de gasten de toiletdames kunnen verstaan.

Betreed de troon en laat je de hemel in prijzen!
Iedereen wordt blij van een beetje aandacht voor zijn mooie kanten. De Complimenta’s geven een beautybehandeling voor het vergeten stukje in ons dat zo graag aandacht wil. Het ego van uw gasten krijgt een boost als nooit te voren. Glimmend van trots zullen zij de troon verlaten. Zwevend van geluk, vol zelfvertrouwen en levenslust. De kracht van De Complimenta’s is de oprechtheid. Met de vrolijke outfits ziet het er feestelijk uit en zijn zij geschikt voor elke gelegenheid.
De gasten zullen één voor één plaatsnemen op de troon en de vrolijk uitziende dames vertellen hen wat er zo mooi aan ze is. Omdat De Complimenta’s direct de kracht van de mensen zien, zijn de complimenten altijd gemeend en slaan zij bijna altijd de spijker op zijn kop. Dit alles duurt een minuut of vijf. Het effect? Stralende gasten die zich gewaardeerd voelen.
De Complimenta’s op maat? Dat kan! De uitvoering en aankleding van de act kan per setting verschillend zijn. Deze kan aangepast worden aan het thema en de setting van de bijeenkomst. Ook de duur van een ‘sessie’ kan worden aangepast, afhankelijk van het aantal bezoekers, het thema of de locatie. Wilt u de nadruk op een bepaald thema? Dan zijn de mogelijkheden met ons bespreekbaar!

De Complimenta's

De Complimenta's

  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie.
  • De karikaturist weet een goede gelijkenis te maken met detail en gevoel voor humor. U kunt hiermee uw gasten een originele herinnering meegeven.
  • John is een verbazingwekkend goede mindreader, een sociale verbindings-man, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër!
  • Robin Matrix is een zeer talentvolle goochelaar en sympathieke en energieke jonge vent die makkelijk aansluiting vindt bij zijn publiek. Daarnaast zijn er nog meer indrukwekkende goochelaars!
  • Toiletdames act, voor een gezellig toiletbezoek
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • Beoordeel pagina