Henna tatoeages

Henna tatoeage

Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke (tijdelijke) tatoeages op de huid geschilderd. Veilig en NIET permanent. De afbeelding, die zelf uitgekozen mag worden, is meestal na ongeveer een week verdwenen. Je hebt ze vast al eens gezien: de tijdelijke (en pijnloze) henna tatoeages. Van hennapoeder wordt een papje gemaakt en vervolgens op de huid aangebracht om er een prachtige en originele huiddecoratie van te maken.
De henna tatoeages blijven gemiddeld 1 week goed zichtbaar op de huid. Nadat de tatoeage is aangebracht op de huid laat je het minimaal 1 uur drogen. Daarna wordt de opgedroogde henna onder de kraan afgespoeld, en voilà, je henna tatoeage is klaar!

Afhankelijk van de grootte van de afbeelding duurt het maken van 1 tatoeage ongeveer 10 min.

  • De karikaturist weet een goede gelijkenis te maken met detail en gevoel voor humor. U kunt hiermee uw gasten een originele herinnering meegeven.
  • John is een verbazingwekkend goede mindreader, een sociale verbindings-man, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër!
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Talentvolle, prijswinnende jonge (rondlopende) goochelaar met sympathieke en energieke performance. Close-up magician die makkelijk aansluiting vindt bij zijn publiek en het ijs breekt op events waar mensen elkaar nog niet kennen.
  • Henna tatoeages, prachtige en originele huiddecoratie
Beoordeel pagina