Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Magician & Mindreader Joe

Magician & Mindreader Joe

Add to Wishlist

Magician, mindreader Joe is een zeer ervaren en professionele magic and mystery entertainer. Hij is in te zetten als mentalist, mindreader en goochelaar voor uw bedrijfsfeest, beurs, bruiloft, receptie, dinner party etc..  Joe behoort tot een select groepje van Nederland’s beste mentalisten en goochelaars. Zijn professionaliteit en jarenlange ervaring als fulltime magic & mystery entertainer staan garant voor spraakmakend amusement met een hoge WoW-factor. Met een dynamische vorm van mystery entertainment waarin de interactie met het publiek centraal staat, laat hij u van de ene verbazing in de andere vallen.

 

Close up magician of stand-up (podium)show

Zijn intrigerende optredens hebben altijd een grote impact en zijn geschikt voor bijna elke gelegenheid en locatie. Een stand-up show tussen de gangen door van een feestelijk diner of een rondlopende act waarin close-up illusies onder de neus van uw gasten worden vertoond tijdens een borrel of receptie, het is een gegarandeerd succes met deze magic & mystery entertainer!

 

Magician mindreader Joe op TV met mind-‘fuck’

De wereld van het ondoorgrondelijke spreekt bij velen tot de verbeelding. Met het toenemende aantal televisieprogramma’s binnen dit genre blijkt duidelijk dat het Nederlandse publiek smult van onverklaarbare zaken en van moderne magie met een educatief of wetenschappelijk sausje…en dat is precies waarin Mindreader Joe is gespecialiseerd!

 

Onverklaarbare verschijnselen of ‘mind-fuck’?

Er wordt ingespeeld op “paranormale” fenomenen zoals telepathie en telekinese, maar u hoeft geen zweverige praktijken te verwachten tijdens de shows. Joe brengt zijn repertoire met een vette knipoog. Dus geen spirituele readings of spookverhalen. Ook zal hij nooit beweren te beschikken over een extra zintuig of speciale ‘gave’…zelfs niet als voorwerpen spontaan beginnen te bewegen of lepels en vorken op onverklaarbare wijze in uw handen buigen! Sterker nog; hij laat graag zien hoe frauduleuze mediums en paragnosten soms te werk gaan zodat u zelf nooit meer in dit soort trucjes hoeft te trappen. Maak van uw evenement een onvergetelijke belevenis en trakteer uw gasten op magic en nystery entertainer Joe van topniveau. Ze zullen nog lang napraten over de indrukwekkende ervaring!

“We hebben allen met verbaing én verwondering gekeken naar zijn magische kunsten! Een ware mentalist die ook nog eens leuke goocheltrucs deed. Kortom: dank voor de bemiddeling en groeten aan Joe!”

 

Meer randentertainment of animatie acts:

  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie. Zij kunnen ook glitter tattoos aanbrengen.
  • De karikaturist weet een goede gelijkenis te maken met detail en gevoel voor humor. U kunt hiermee uw gasten een originele herinnering meegeven.
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Goochelaar Matrix is een zeer talentvolle goochelaar en sympathieke en energieke jonge vent die makkelijk aansluiting vindt bij zijn publiek. Daarnaast zijn er nog meer indrukwekkende goochelaars en mentalisten bij Buro van Otterloo te boeken. Aarzel dus niet contact op te nemen voor gratis advies!