Selecteer een pagina
Add to Wishlist

Doop schip tewaterlating schip

Doop schip tewaterlating schip

Add to Wishlist

Doop schip act handelingDoop schip / tewaterlating / kiellegging / boot dopen

Al jaren hebben wij ervaring met het creëren van entertainment, muziek en showacts op maat tijdens de officiële doop van een schip of tewaterlating van een schip. Al 7 opeenvolgende jaren kregen wij de eervolle opdracht het totaalconcept aan entertainment te schrijven en produceren voor het christening event, de doop van 6-12 exclusieve rivercruise schepen – longships – van Viking River Cruises! (waarmee we samen het Guiness Book of Records 2014 behaalden met een 2 pagina brede foto)
Een scheepsdoop is een bijzondere ceremonie die vaak wordt bezegeld met het kapot slaan van een champagnefles tegen de boeg van het schip. Om de zeegoden gunstig te stemmen bieden wij feestelijke maat producties voor een memorabel tewaterlating evenement of kiellegging.

 

Tewaterlating schip o.a. Vox Máxima

Buro van Otterloo heeft voor diverse scheepsdopen en tewaterlatingen al het entertainment verzorgd voor Nederlands én Zwitsers grootste en kleinere rederijen. Onder andere het entertainment bij de tewaterlating van de Vox Máxima is door buro van Otterloo geleverd evenals al 5 jaar achter elkaar de doop van 6-12 (!) longships van Viking River Cruises, aan het IJ in Amsterdam.

 

Voorbeelden van acts tijdens doop schepen:

Percussie act op olievaten en opspattend water, een matrozen breakdance act, luchtacrobates die vanuit de nok van de scheepswerf een adembenemende choreografie uitvoeren, een speciale statige fanfare voor trompetten, shows met muzikanten op verschillende plaatsen op het schip, een watershow met harp spelende zeemeermin, natuurlijk allemaal mogelijk in combinatie met diverse extra effecten als afschieten streamers, vuurwerk, licht- en lasershows.

 

Feestelijke muziek, passende acts en presentatie

Van Otterloo biedt voor een evenement rondom de tewaterlating van een schip een heel entertainmentconcept, met passende achtergrondmuziek en acts tijdens de ontvangst en receptie, een presentatrice of ceremoniemeester die uw gasten door het programma zal leiden en natuurlijk een spectaculaire en unieke doop, met een show op maat of tewaterlatings happening, met elementen die perfect aansluiten bij uw bedrijf en de daarbij behorende cultuur.

Ook voor andere officiële ceremonie of speciale gelegenheid biedt Buro van Otterloo passend entertainment: