Goochelaar Matrix

Goochelaar: goochel act of close-up magie

Een goochelaar of close-up magiër is welkome ‘gast’ op internationale evenementen, familie evenementen of bijeenkomsten waar mensen elkaar niet goed kennen en met elkaar in contact gebracht moeten worden. Door het interactieve karakter van een goochelaar optreden bij een klein groepje gasten, wordt het ijs al snel gebroken.
Wij werken met diverse zeer talentvolle, sympathieke, jonge magiërs die niet voor niets vele grote prijzen in de wacht sleepten. Deze rondlopende goochelaar(s) is vingervlug, energiek en vindt makkelijk aansluiting bij zijn publiek. Met een gezonde dosis humor weet hij zijn publiek af te leiden en hen van de ene in de andere verbazing te laten vallen. Snel, geestig, virtuoos. Veelbelovend!

Magician als rondlopende goochelaar

Hij loopt van (sta-) tafel naar tafel en verrast de gasten met zijn knappe trucs, zijn vingervlugheid en zijn humoristische inslag. Zelfs met je neus er bovenop is hij niet te volgen, weergaloos…
Hij is een ster in het rippen van uw horloge, dus houd hem goed in de gaten!

Als intermezzo met een centrale act op het podium

Goochelaar die een centrale act doet op een podium van een minuut of 20. Daarbij worden ook gasten betrokken en zo nu en dan op het podium gevraagd voor ‘assistentie’. Zie het filmpje hiernaast tijdens een sitdown dinner voor internationale gasten in de Koepelkerk in Amsterdam.

Een combinatie van beide is ook mogelijk: eerst een centrale act als intermezzo en daarna nog rondlopen tussen de gasten voor close-up magie.

  • Met veilige henna inkt (verf) worden de meest sierlijke, tijdelijke (tot 2 weken) henna tatoeages op de huid geschilderd, als prachtige en originele huiddecoratie.
  • De karikaturist weet een goede gelijkenis te maken met detail en gevoel voor humor. U kunt hiermee uw gasten een originele herinnering meegeven.
  • John is een verbazingwekkend goede mindreader, een sociale verbindingsman, een unieke ‘ervaring’, een vriendelijke mentalist en een winnende magiër!
  • Nog nooit was er zo’n zonnige, positieve en creatieve toiletruimte! Een ludieke act met toiletdames die entertainen, complimenten geven en motiveren.
  • Robin Matrix, een zeer talentvolle goochelaar
  • Robin Matrix, een zeer talentvolle goochelaar
  • rondlopende goochelaar
Beoordeel pagina