Hollands entertainment

Hollands entertainment -thema Holland

Voor een typisch Hollands entertainment feest of voor een internationaal evenement waarbij de organisator de buitenlandse gasten tijdens ontvangst bijvoorbeeld even wat typisch Holland entertainment wil laten zien, is ons aanbod aan Dutch entertainment veelgevraagd. Ofwel zeer traditioneel Hollands met klompendans meisjes in lange rokken, traditionele kostuums, op klompen en met de bekende witte hul (mutsje) ofwel Hollands entertainment met een hedendaagse of sexy twist….
We bieden verschillende bands, acts, randentertainment en hostesses in Hollands thema. Zie hieronder de mogelijkheden.

De ik hou van Holland band is de beste coverband met Nederlands repertoire en is zeer geschikt als hoofdact van het evenement en wordt vaak geprogrammeerd met meerdere bekende Nederlandse artiesten of op een thema feest Holland Entertainment. De ‘Ik hou van Holland band’ zorgt voor die Hollandse avond, zeer geschikt voor meerdaagse festivals en themafeesten. Deze band levert een Hollands entertainment met meezingfestijn van jewelste!
Denk hierbij aan Jeroen van de Boom, Marco Borsato, Glennis Grace, Caro Emerald, Alain Clark, De Toppers, 3J’s, Jan Smit, Nick & Simon, Wolter Kroes, Guus Meeuwis, Anouk, Toontje Lager, etc…

Coverband ik hou van Holland

De Hollandse klompendans meisjes zullen de gasten ontvangen, terwijl er Nederlandse accordeon muziek op de achtergrond speelt van CD of van live accordeonist ook in Hollandse klederdracht of zelfs met Holland draaiorgel in compleet Hollands décor met kazen, tulpen, klompen etc. Daarna wordt er een korte uitleg gegeven over de geschiedenis van de klompendans (voice-over of live indien mogelijk) en de typische Hollandse kledij die de klompendans meisjes dragen.

Clog dance girls for your Holland themed party.

Accordeonist Jaap speelt vrolijke, zonnige muziek op zijn accordeon en dat terwijl hij rondloopt. Van de ene groep mensen naar de volgende. Virtuoos speelt hij de ‘weddingmarch’, maar ook ‘la vie en rose’ en liedjes om mee te zingen, om naar te luisteren of op te dansen.

Bij een feest stemt Jaap zich per liedje af op een kleine (of grote) groep mensen om daarna als een ware ‘troubadour’ door te trekken naar een volgende groep, alwaar naar gelang de wensen, weer een ander lied kan gaan klinken. Zo ontstaat er gauw, al pratend en zingend, een gezellige sfeer waarin aan iedere muzikale wens zoveel mogelijk tegemoet wordt gekomen.

Accordeonist troubadour speelt van ingetogen achtergrondmuziek tot uitbundige feestmuziek

Iedereen kan op het podium zanger zijn van een echte band!
Een in Nederland uniek concept: de Jij Band. Cabaretier Coen Jutte op toetsen en zang en Egbert de Ruiter op drums vormen samen met jou, de willekeurige feestganger, de Jij Band. Vrienden of collega”s, waar je het nooit van dacht verbazen ook zichzelf als enthousiaste zangers van een heuse band. Écht leuke act, met informeel karakter en fenomenale impact!
U kunt met de Jij Band alle kanten op: als podiumact naast een DJ, als avondvullende band voor intiemere feest of als side-entertainment op hele grote feesten.

De Jij Band - Karaoke Band

Een Delfts blauw souvenir dat niet alleen bij de toerist tot de verbeelding spreekt. Het Delfts blauwe boertje en boerinnetje verbeelden de welbekende kus. Zij komen tot leven op de klanken van Oud-Hollandse draaiorgelmuziek. Als poppetjes uit een muziekdoosje dansen en klappen zij tot de kus hen weer verstilt.

Delfts blauw standbeeld - hollands entertainment

Als randentertainment kunnen de Femmes de la Nuit voor de ontvangst zorgen in stijl en zich gedurende de avond in verschillende gedaantes vertonen en animeren (natuurlijk gekleed in stijlvolle Hollandse outfits). Zo ook enthousiasmeren bij de dansvloer als er gedanst mag worden!

Femmes de la Nuit - hostesses en danseressen

Het draaiorgel type ‘Het Pierementje’ is klein genoeg om naar binnen te worden gereden en wordt bediend door een meneer die voor deze gelegenheid in een speciaal oud Hollands kostuum kan staan. Het draaiorgeltje word nog met de hand gedraaid, zodat het ouderwetse idee terug is. Er staan gezellige meezingers op, dus het is altijd feest. Ook kunnen andere mensen de uitdaging aan van orgeldraaien.
Samen met de Hollandse dames is het ook een erg leuke fotolocatie, waar uw gasten op de foto kunnen met echt Hollandse personen.

Clog dance girls for your Holland themed party.

De Hollandse steltenlopers Dutch Diva’s zwieren statig rond op uw evenement in thema ‘Holland’. Met een draagbaar boxje spelen ze ook gezellige muziek af waarop zij dansen. Uiteraard op de foto met uw gasten en zorgen voor een welkom ontvangst.

Steltenlopers act thema Holland,

Steltenlopers act thema Holland, Dutch Diva’s on stilts

Hollandse zangeressen act de Meisjes met de Wijsjes
Unieke Nederlandse vocal popgroep

Deze Hollandse zangeressen act de Meisjes met de Wijsjes is dé Nederlandse vocal popgroep die sinds 2015 de harten van het publiek verwarmt met de heerlijke nostalgie van het Nederlandstalige lied. Nederlandstalige klassiekers van toen en nu blazen zij, met een theatrale knipoog, nieuw leven in door er een unieke, vierstemmige draai aan te geven. A capella of met begeleiding, versterkt en akoestisch. De Meisjes klinken als een sprankelend, fris en krachtig geheel. Het is steengoed, ludiek én bijzonder!

  • Draaiorgel - hollands entertainment
  • Hostess - hollands entertainment
  • Ik hou van Holland band - hollands entertainment
  • Klompendanseressen - hollands entertainment
  • Delfts blauw standbeeld - hollands entertainment
  • Trefwoord

  • Categorie

  • Genre

  • Thema

  • 5 (100%) 1 vote